Accessos i plànols

Plànols Unitats Docents


En els següents enllaços trobareu plànols d'accés i interns de les diferents Unitats Docents que composen la Facultat de Medicina:

UD. de Ciències Mèdiques Bàsiques
U.D. de Sant Pau
U.D. Vall d'Hebron
U.D. Parc de Salut Mar
U.D de Germans Trias i Pujol
U.D Parc Taulí


 

Campus UAB

Campus de Bellaterra

 

  Els mapes següents us permetran localitzar tots els edificis que composen el campus de la UAB però, també, us ajudaran a trobar la ubicació física dels departaments, dels centres i els instituts de recerca, dels serveis de la Universitat i dels altres elements que tenen el seu emplaçament al campus.

 


Plànol de la UAB
Transports

Transport

Mobilitat i Transports

Amb tren
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
Línia Barcelona/Sabadell (S2), estació Universitat Autònoma. Les estacions des de Barcelona són: Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner i Sarrià; i al Vallès cal afegir-hi Sant Cugat, Sant Quirze i Sabadell com a ciutats destacades. Aquesta línia comunica Sant Cugat amb la línia S1 (Terrassa i Rubí). S'aturen a  la UAB tots els trens amb direcció Sabadell, UAB o Barcelona de la línia S2. La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 205 15 15 o al web dels FGC.

RENFE (Red Nacional de Ferrocarriles Españoles)
Línia C7 estació Cerdanyola Universitat. Des de Barcelona -estacions de Sants, Plaça Catalunya, Arc del Triomf i Sant Andreu Arenal- fins a Cerdanyola-Universitat. La duració del trajecte des de Barcelona és d'uns trenta minuts, amb una freqüència de pas de trenta minuts. En els viatges en grups de més de 10 persones els adults tenen un descompte del 40%.
Podeu consultar els horaris al telèfon 93 490 02 02 o al  web de RENFE.

Servei gratuït d'autobusos
Desde l'estació a la Universitat hi ha un servei gratuït d'autobusos que comunica l'estació amb els diferents edificis del campus.
 

Amb autobús
Barcelona
L'empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. La durada del trajecte oscil·la entre vint i trenta minuts.
Pots informar-te trucant al telèfon 93 580 67 00 o consultant el web de SARBUS.

Altres municipis
Hi ha servei diari d'autobús des de molts municipis (Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró, ...). A continuació, pots consultar la informació dels horaris d'aquests serveis:
 

Amb cotxe
La manera més senzilla d'arribar a la UAB en cotxe o moto és per autopista. En el plànol podeu veure'n els accessos:


-Autopista AP-7, direcció Tarragona-Lleida si es ve del nord, o direcció Girona si véns de Barcelona.
-Autopista C-58 Barcelona-Sabadell-Terrassa.
Diverses carreteres de segon ordre comuniquen les localitats properes amb Bellaterra.

Més informació web Mobilitat i Transports