Pòsters

Pòsters

La sessió de pòsters té com a objectiu proporcionar un espai en el qual els membres de la CORE en Salut Mental mostrin les seves línies de recerca a la resta de participants del Seminar, més enllà del tema vehicular de la jornada.

Per això us animem a participar i compartir amb la resta d'investigadors i investigadores els vostres treballs més representatius, podent presentar projectes en curs, resultats preliminars o iniciatives incipients. Tot i que no hi haurà sessió de presentació dels pòsters, aquests romandran exposats durant tota la jornada.

Si esteu interessats en participar en la sessió de pòsters, feu-nos arribar l'abstract (màxim 300 paraules) abans del 15 d'octubre a l'adreça core.salut.mental@uab.cat, amb l'assumpte "Pòsters 2019".

Amb tots els resums es confeccionarà el llibre d'abstracts, que s'enviarà als assistents els dies previs a la celebració del Seminar i es compartirà a les xarxes socials. També s'inclourà en el dipòsit de documents digital de la CORE (DDD).

A banda, els autors que vulguin poden penjar una versió PDF del pòster al DDD, el qual els donarà l'oportunitat de continuar exposant els seus treballs a través d'una plataforma de lliure accés amb un bon posicionaments en els motors de cerca.

Informació sobre els pòsters:

  • S'accepten treballs presentats en català, castellà i anglès, sent aquesta última la llengua de preferència.
  • Els treballs que es presentin poden ser originals o haver-se presentat recentment en altres congressos.
  • Un primer autor pot presentar més d'un pòster com a autor principal.
  • Els autors seran els responsables d'imprimir els seus pòsters, així com de portar-los i penjar-los el dia del Seminar. L'organització proveirà el material per poder fer-ho.