CORES UAB CORE en Salut Mental

Presentació

Presentació VI CORE Seminar

5è Seminari de la CORE en Salut Mental
El cervell addicte:
l'addicció com a conducta i la conducta com a addicció


15 de novembre del 2018
de 9 h a 14 h
Auditori, Hospital Universitari Dexeus (Barcelona)

#5CORESeminar
 

Us volem convidar a la cinquena edició del CORE Seminar.

Aquest any dedicarem la jornada anual de la CORE en Salut Mental a les addiccions. Les últimes dades mostren que el consum de substàncies d’abús es manté en les mateixes xifres que en anys anteriors, i preocupa també l’inici del consum a edats tan primerenques. A més, cada cop augmenten i es visibilitzen més les addicions anomenades comportamentals, com l’addicció al sexe o a les xarxes socials. Per tot això, creiem que és un bon tema sobre el qual parlar i reflexionar en la nostra trobada.

Així doncs, comptarem amb una sèrie de taules rodones en les quals s’abordarà el tema de les addiccions de forma transversal, donant cabuda tant a la recerca bàsica com a la clínica, i a totes aquelles iniciatives dutes a terme pels membres de la CORE SM en relació amb aquest tema.

La part final la dedicarem a debatre quins són els reptes de futur de la recerca i el tractament de les addiccions, tenint en compte el punt de vista de professionals de diferents àmbits i de les primeres persones.

Finalment, durant la benvinguda farem un petit resum de les activitats d’innovació i co-creació que hem fet des de la CORE SM durant l’any.

Esperem comptar amb la vostra participació!