CORES UAB CORE en Salut Mental

Presentació

7è CORE Seminar

Logos VII Core Seminar

Recerca en Salut Mental: Repensant les prioritats?

1 d'abril del 2022
de 9 h a 13 h 
Aula Magna de la Casa de la Convalescència
C/ Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona
#7CORESeminar
Inscripcions gratuïtes (fins a omplir aforament)


Cada vegada tenim més consciència que la salut mental va més enllà dels aspectes estrictament biològics i individuals. La nostra salut mental és influïda per moltíssims factors, des de les nostres relacions socials i laborals, el medi ambient o l'activitat física, entre molts d'altres. En conseqüència, la recerca en salut mental abasta cada vegada àmbits més diversos, alhora que especialitzats en el seu camp d'estudi, des dels mecanismes biològics fins als determinants socials amplis que l'alteren.

Les noves polítiques en matèria de recerca proposen el valor de la recerca interdisciplinària amb participació de la quàdruple hèlix, on ciutadania, agents socials, administració pública i món acadèmic treballin conjuntament per donar resposta als reptes de salut que se'ns presenten.

Fins a quin punt la recerca en salut mental s'està abordant d'acord amb aquestes noves concepcions? Com i qui defineix els reptes que s'han d'abordar des de la recerca? Cal repensar quines son les prioritats en la investigació?

Consulta el programa del CORE Seminar