Enginyeries

Biblioteca en línia

Bibliografia de curs

Consulteu la bibliografia de curs cercant pel nom del professorat o per assignatura. El professorat pot fer propostes de canvis a la bibliografia recomanada.

Cursos i Assessoraments

Oferim diversos cursos i assessoraments (presencials i virtuals): per preparar treballs acadèmics, cercar informació, sobre propietat intel·lectual, com fer citacions en diversos estils... Sol·liciteu curs / assessorament

Suport als treballs acadèmics

Disposeu de les guies

Propietat intel·lectual

Teniu dubtes sobre el plagi, els drets d’autor, el dret de cita...? Aquest web us pot ajudar. Disposeu de les guies Treballs de fi d'estudis i drets d'autor i  Recursos audiovisuals i drets d'autor i també oferim cursos sobre drets d'autor.

DDD

Al DDD els professors poden publicar en obert la seva producció científica mitjançant l'autoarxiu. Els alumnes trobaran un repositori amb documentació científica i materials didàctics i acadèmics

Accés obert

Necessiteu saber quins descomptes us ofereixen els editors per publicar en accés obert? Heu d'elaborar un Pla de Gestió de dades? Voleu saber les condicions del DDD per a publicar-hi dades de recerca? Consulteu-ho al web d'accés obert. 

Comunicació de la recerca

A Comunicació de la recerca podeu trobar informació per a omplir els formularis de les acreditacions, sexennis i trams de recerca d'ANECA, AQU i CNEAI, d’altres eines sobre com crear una publicació i com gestionar la producció científica. 

Contacte

Si teniu dubtes o preguntes, disposeu de diferents maneres de contactar amb nosaltres: Pregunt@Correu electrònicTwitterInstagramFacebookYoutube i WhatsApp.
Estem en contacte!