Matrícula pas a pas

Informa't del lloc i data de la teva matrícula

Una vegada rebuda la confirmació d'admissió, informa't del lloc i data de matriculació. En alguns màsters la matrícula es fa online i en altres de forma presencial. En el cas dels màsters interuniversitaris o els Erasmus Mundus, sovint la matrícula es fa en d'altres universitats participants. Consulta la fitxa del màster per saber-ne tots els detalls.

Revisa la documentació

Per formalitzar la matrícula cal presentar la documentació requerida. Consulta la fitxa del màster, per si es requereix documentació específica addicional.

 

 

Fes la tutoria acadèmica

Sovint la coordinació del màster convoca una tutoria individual o en grup per concretar les assignatures, itineraris o altres qüestions relacionades amb els estudis. Pot convocar-se prèviament o pel mateix dia de la matrícula. Consulta la fitxa del màster

Fes la matrícula

Consulta la modalitat, lloc, dia i hora de la teva matrícula a la fitxa del màster. Accedeix a l'aplicació des de sia.uab.cat, a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat, fent clic a Automatrícula de la resta d'estudiants de grau i d'estudiants de màster. Necessites el teu NIU i la paraula de pas. També podràs fer la targeta d'estudiant. Per a més informació consulta el manual de matrícula online.

Pagament de la matrícula

La matrícula de màster es pot pagar per domiciliació bancària o amb targeta de dèbit o crèdit. Consulta les modalitats de pagament. Amb el simulador de matrícula pots calcular l'import de la matrícula . Pots consultar també com demanar beca.

Tens preguntes sobre la teva matrícula?

Consulta les preguntes freqüents. Si tens preguntes més específiques, disposes d'un formulari de sol·licitud d'informació i per a consultes a la fitxa del màster