Visites al Campus de la UAB, en versió Youtube!

Ja pots visitar el campus de la UAB de la mà de l’Anna i la Sandra, estudiants de la Facultat de Ciències de la Comunicació, que t’ensenyaran tots els espais emblemàtics del campus... però també els racons mai vistos, els secrets més ben guardats i tot el que has de saber de cada Facultat. Parlaran amb altres alumnes, futurs estudiants i professors. I sobretot: t’explicaran totes les coses que no et pots perdre quan siguis UABer!

Cada setmana, un nou vídeo sobre cadascuna de les Facultats i Escoles. Sobre els serveis, els transports, com triar amb qui compartir un pis a la Vil·la Universitària o quin és el millor trosset de la gespa del campus :) No te’n perdis cap!

T’agradaria participar en les gravacions i viure en directe l’experiència? Aviat publicarem en aquesta mateixa pàgina un formulari per apuntar-t’hi! I a tu, t’agradaria que l’Anna i la Sandra facin el proper vídeo sobre algun tema que encara no hem treballat? Fes-nos arribar els teus suggeriments al mail visites.campus@uab.cat.

Ja tenim publicats els dos primers vídeos: els que van fer l’Anna i la Sandra per superar la convocatòria per ser les Youtubers de les Visites al Campus, i que ens serveixen per presentar-te-les: