Targeta d'estudiant

Targeta estudiant

La targeta de la UAB és una eina d’identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. Per obtenir-la has de portar una fotografia en color de mida carnet, de qualitat, i omplir el formulari quan et matricules per primera vegada a la UAB. La targeta és vàlida durant tots els teus estudis.

També tens la possibilitat de vincular la targeta a certes prestacions financeres. La vinculació financera és una decisió personal i revocable en qualsevol moment. Si no la hi vincules, pots recollir-la al suport logístic i punt d'informació del teu centre; en cas contrari, CatalunyaCaixa t'informarà del punt de recollida. Recorda que per recollir-la has de portar el document d'identitat (DNI, NIE o passaport) original i vigent.

Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

Serveis que ofereix

Els serveis que t'ofereix són:
• Identificar-te com a membre de la comunitat universitària.
• Accedir a molts dels serveis del campus (biblioteques, reserva de material, etc.).

Incidències

Pèrdua o robatori de la targeta: posa't en contacte ràpidament amb CX-BBVA, trucant al telèfon 900 224 466 (horari de 8 a 22 h de dilluns a diumenge).

Incidències diverses: qualsevol incidència pots comunicar-la, si la targeta no està vinculada financerament, mitjançant aquest web.

Canvi de dades (foto, nom): comunica-ho a l'SLIPI del teu centre.

Observacions

Si no has formalitzat la matrícula a través de l'aplicació SIGMA, has de sol·licitar la targeta d'estudiant mitjançant un formulari de sol·licitud. Has de lliurar aquest formulari, un còpia i una fotografia a la gestió acadèmica del teu centre.

Documents relacionats

Targeta d'estudiant. Sol·licitud (msword 0,05 MB)