Targeta d'estudiant

La targeta de la UAB és una eina d’identificació i d’acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dóna accés lliure als diferents serveis de la Universitat. La targeta és vàlida per un període de set anys.

Amb el número d’identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes i expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

Com s’obté?

Durant el període de la matrícula del curs 2017-2018 (del 7 de setembre al 22 d'octubre del 2017, de dilluns a dijous de 8.30h a 15.30 h i el divendres de 8.30h a 14.30h).

A partir del 23 d’octubre, l’únic punt d’emissió de targetes de tot el campus serà l’oficina del Banco de Santander de la Plaça Cívica.
L’horari d’obertura del punt actualment és:

  • Dilluns, dimarts i dijous, d'11:00 a 12:00 hores.

Estudiant de nou accés al campus de Bellaterra

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària el mateix dia de la matrícula o durant el període comprès entre l’inici de matrícula i finals de setembre. Et lliuraran la targeta instantàniament al punt d’impressió més proper a la teva facultat o escola. Pots consultar la ubicació dels punts al mapa, o bé geolocalitzar-los a Google Maps:

Punt   Zona Ubicació
P1 Lletres, Psicologia, Traducció i Educació Facultat de Filosofia i Lletres Espai de la unitat de veu, a l'entrada de Psicologia (Porta B5/001)
P2 Ciències, Biociències i Enginyeria Facultats de Ciències i de Biociències SALA DE VIDRE (C1/068)
P3 Dret, Polítiques i Sociologia, Economia, Medicina, Comunicació i Veterinària Punt d'informació (plaça Cívica)


Estudiants de nou accés al campus de Sabadell

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària el mateix dia de la matrícula o durant el període comprès entre l’inici de matrícula i finals de setembre. Et lliuraran la targeta instantàniament a qualsevol punt d’impressió del campus de Bellaterra. El punt més proper a l’estació Universitat Autònoma dels FGC és el punt d’informació, a la plaça Cívica, però pots consultar la ubicació de tots els punts mapa.
Si no pots passar pel campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes. Quan rebis la targeta n’has de gestionar l’activació en aquest enllaç.

Estudiants de nou accés d’escoles adscrites

Si ets estudiant de nova incorporació pots obtenir la targeta universitària quan la teva escola hagi fet arribar les teves dades a la UAB. La teva escola t’informarà del moment en què la pots demanar i del procediment de sol·licitud.

Estudiants d’altres cursos

La teva targeta continua sent vàlida fins a la data de caducitat, no és necessari que la canviïs.

Fora del període de matrícula

Et lliuraran la targeta instantàniament a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra.
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que si tries aquesta opció, el carnet arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes.

Què s’ha de fer en cas de pèrdua o robatori?

En cas de pèrdua, robatori, deteriorament o qualsevol altra incidència de la targeta universitària cal que t’adrecis a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica del campus de Bellaterra, on te n’emetran una altra.
Si ets fora del campus de Bellaterra, tens l’opció de fer la sol·licitud de la targeta universitària amb aquest formulari. Cal que tinguis en compte que, si tries aquesta opció, la targeta arribarà al teu domicili al cap de tres setmanes.
 
Què s’ha de fer per renovar la targeta quan caduca?

La targeta es fabricarà de manera automàtica i la rebràs al teu domicili.
 
Què s’ha de fer per comunicar canvis de les dades personals?

Per fer canvis de les dades personals a l’expedient acadèmic, cal que t’adrecis a la gestió acadèmica del teu centre.
En cas que els canvis s’hagin de reflectir a la targeta universitària, pots adreçar-te a l’oficina de Banco Santander ubicada a la plaça Cívica, on et lliuraran a l’instant la nova targeta, o bé fer la petició amb aquest formulari.
 
On s’adrecen les consultes, les queixes i els suggeriments?

Pots fer-nos arribar consultes, queixes i suggeriments omplint aquest formulari.