Arxiu de notícies

La Sala Cinema preestrena 'Al descubierto' ('She Said'), la història sobre la investigació periodística que va destapar les agressions sexuals a Hollywood

La Sala Cinema de la UAB acull el proper dimarts 13 de desembre a les 13 h la preestrena en versió original de la pel·lícula Al descubierto (She Said, en versió original), una producció inspirada en la investigació del diari New York Times i el llibre She Said que van desemmascarar dècades d’abusos i d’agressions sexuals a actrius i treballadores comeses per Harvey Weinstein, un dels productors més poderosos de Hollywood i del cinema americà a les dècades de 1990 i 2000 amb les seves companyies Miramax i The Weinstein Company. El film s'estrena el 28 de desembre exclusivament en cinemes. 

Cursa UAB 2022

La Cursa solidària de la UAB torna el diumenge 18 de desembre

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories, organitzen el diumenge 18 de desembre la Cursa i caminada solidària 2022 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular. És l'onzena edició d'un esdeveniment que converteix el campus en una festa esportiva i solidària.