Càtedra de Gestió, Direcció i Administració Sanitàries

Projecte IPA.CAT20

Com a continuïtat del projecte IPA.CAT19 es va dur a terme el projecte IPA.CAT20

El propòsit d’aquest projecte era conèixer l’opinió sobre alguns aspectes aquesta figura infermera com l’expertesa, el compromís amb les persones que atenen, l’eficiència, la claredat del seu rol, el recolzament que donen als altres professionals, la regulació del seu rol, etc.

Es va consultar als professionals de la salut que col·laboraven directa o indirectament amb infermeres que fan pràctica avançada. La finalitat del projecte era poder determinar els eixos sobre els que caldria actuar per impulsar i donar a conèixer aquesta figura i els seus condicionants. 

El dia 15 de març de 2021 es va fer la presentació del projecte amb les presentacions següents:

Resultats més rellevants del projecte IPACAT-19

  • Dra. Sònia Sevilla Guerra. Gerència de Processos Integrats de Salut, Àrea Assistencial. Servei Català de la Salut 

Presentació del projecte IPACAT-2021. Resultats preliminars de participació

  • Dra. Lena Ferrús Estopà. Coordinadora de recerca de la Càtedra de Gestió Direcció i Administració Sanitàries de la UAB. IP del Projecte IPACAT20-21

Com influir en la política per impulsar la IPA a Catalunya?

  • Dra. Adelaida Zabalegui Yárnoz, Membre del Comitè Internacional Nursing Now. Subdirectora de Recerca i Docència a l'àrea d'Infermeria. Hospital Clínic de Barcelona

El vídeo de la presentació es pot veure a continuació:

El 24 de novembre es va fer la presentació dels resultats del projecte, recollits al llibre "Què opinen de la infermeria de pràctica avançada els professionals dels hospitals d'aguts de Catalunya?". La presentació es pot veure en video aquí.