Coneix la FAS

Patronat

El màxim òrgan de la FAS contribueix a promocionar l'organització, vetlla perquè se'n compleixin els objectius, emmarca les polítiques generals i n'aprova els pressupostos i els comptes.

Francisco Javier Lafuente (President)


 

Maria Rosa Català Fernández (Secretària)

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, compta amb una diplomatura de postgrau de Tècnic Especialista d’Administració Pública, de la Universitat Politècnica de Catalunya; un màster de Dret de Catalunya i un MBA de Direcció d’empreses de la societat de la informació, de la UAB. Va començar a treballar a la UAB el1989, com a lletrada del Gabinet Jurídic, i va ocupar el càrrec de cap de l’Oficina de Coordinació Institucional des de la seva creació. El 1999 es va incorporar a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, com a directora jurídica i de RH.

Jordi Prat Fernández (Vicesecretari)

Llicenciat en Lletres i màster en antropologia social a la Universitat Autònoma de Barcelona. Té un altre màster en cooperació per al desenvolupament per la Universidad del País Vasco. Vinculat a l’associacionisme educatiu, juvenil i ambiental ha treballat sempre en el tercer sector, en relació entre les entitats socials i les polítiques públiques d’educació, voluntariat, associacionisme i cooperació per al desenvolupament. Director de la FAS des de l’any 2012.

Sònia Hernández Tejada (Tresorera)


 

Silvia Altafaja

Doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat i Màster en Recerca sobre l’Àsia Oriental Contemporània per la UAB. Llicenciada en Estudis de l’Àsia Oriental per la UOC i diplomada en Història per la UAB. Actualment és cap de Responsabilitat Social Universitària i del Campus Saludable i Sostenible de la UAB. Ha estat secretària tècnica i cap d’Administració de l’Escola de Postgrau i va ser professora dels Estudis d’Àsia Oriental a la UOC, en l’àmbit de l’art i dels estudis de gènere i família. També va ser voluntària d’Amics de la UNESCO de Barcelona.

Joan Botella Corral

Catedràtic de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona i president de la Plataforma Europea d’Autoritats Reguladores. El seu camp d'investigació és la política espanyola, centrant-se en la política comparada i en els partits polítics, així com les eleccions i les elits polítiques i els governs locals. Ha estat degà del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. El 2011 va ser nomenat degà de la Facultat de Ciències Polítiques i sociologia de la UAB.

Albert Branchadell Gallo

Llicenciat en Filosofia i doctor en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona, i doctor en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Professor agregat al Departament de Filologia Catalana de la UAB des de 2005, adscrit a la Facultat de Traducció i d'Interpretació, de la qual ha estat vicedegà d'Estudis (2011-2016) i és degà des de 2016. Ha fet recerca en lingüística teòrica, sociolingüística, filosofia política i estudis de traducció. 

Digna Couso Lagaron

Llicenciada en Física  i Doctora en Didàctica de les Ciències. Actualment és directora del Centre de Recerca en Educació Científica i Matemàtica de la Facultat d'Educació de la UAB, i professora agregada del Dept. de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals de la mateixa universitat. Com a investigadora, li interessa especialment el tema de l'equitat i el gènere en l'àmbit STEM i lidera diferents projectes nacionals e internacionals sobre aquest tema.

Glòria Estapé Dubreuil


 

Daniel Furlan Silvestri

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i MBA d'IESE. Membre de el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​President del Think Tank Pimec2030 i Membre del Patronat de la Fundació Pimec amb funcions de coordinació amb Universitats i  centres d'investigació. Interessat especialment  en la innovació transformadora, la transferència de coneixement a la micro i petita empresa catalana i el redisseny de l'ecosistema empresarial cap a un model més inclusiu i sostenible.

Montserrat Masoliver Puig


 

Àngel Puyol González

Professor d'Ètica i Filosofia política a la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva àrea de recerca és la bioètica i les teories de la justícia i actualment dirigeix un projecte amb finançament públic amb títol “Justícia i democràcia: cap a un nou model de solidaritat”. Ha estat Visiting Scholar a la London School of Economics, la New York University i La Sapienza. Amb relació a transformació social, ha publicat El sueño de la igualdad de oportunidades (Gedisa, 2010), El derecho a la fraternidad (Catarata, 2017) i Political Fraternity. Democracy beyond Freedom and Equality (Roiutledge, 2019). És membre de Comitè de Bioètica de Catalunya i de diversos comitès d'ètica clínica.