Missatge de la degana

Gemma Garcia, degana de la Facultat

Benvolguts/des,

En nom de l’equip de deganat, us desitjo el millor de cara al curs que encetem. Vull donar una especial benvinguda a l’alumnat, professorat i personal de nova incorporació a la nostra Facultat.

Aquest curs acadèmic 2019/2020, al llarg del qual celebrarem el 50è aniversari de la nostra facultat, representa per a molts de nosaltres l’inici d’una nova i estimulant etapa, que esperem sigui profitosa i plena de bons moments. El vostre compromís i la vostra implicació, en particular a través dels òrgans de govern de la facultat, són essencials per consolidar una docència excel·lent, però també per construir una societat equitativa, diversa, democràtica i responsable socialment, complint així amb la nostra responsabilitat com a universitat pública.

Especialment importants, per a la millora continua de les titulacions, són les aportacions crítiques de l’alumnat gràcies als delegats i delegades de curs, a la seva participació en els òrgans de govern o a les enquestes d’opinió.

L’equip de deganat, els equips de coordinació, el professorat i la gestió acadèmica estem a la vostra disposició per ajudar-vos en aquesta etapa tant important de la vostra formació i de la vostra vida. La Facultat de Ciències, i el seu entorn privilegiat, us permetran descobrir el món apassionant de la ciència i de la recerca, tot gaudint de les activitats culturals; esportives i de voluntariat, que us aportaran la formació integral i transversal indispensable per afrontar amb èxit els reptes de futur.  

Volem aprofitar aquestes línies per agrair la dedicació i la tenacitat al llarg d’aquests anys de greu situació financera, del personal docent i investigador i del personal d’administració i de serveis de la Facultat, que han permès mantenir una docència i uns serveis de primer nivell. 

En nom de la Facultat, us desitjo un bon curs i que els anys que passeu a la Facultat de Ciències esdevinguin una experiència única i enriquidora. 

Molt cordialment,

Gemma Garcia
Degana