Actes de Promoció de la Facultat de Ciències

Actes de Promoció de la Facultat de Ciències

Aquest any, 2023, hem instaurat novetats en el tradicional acte de graduació que hem convertit en una festa de promoció. Com sempre, es tracta d’un acte de comiat i celebració de les promocions que estan en disposició de finalitzar els seus estudis.

Això no obstant, atès que enguany passem del tradicional acte de graduació (on només podien assistir-hi aquells que havien finalitzat la carrera) a un acte de promoció (en què convidem a tots els alumnes que van començar junts) tindrem un acte on convoquem la promoció 2019-2022 i a tots aquells de promocions anteriors que no han estat mai convidats a l’acte de graduació.

Per aquest motiu, hem desdoblat l’acte en dues dates:

  • Per a les titulacions de Geologia, Ciències Ambientals, Matemàtiques, Química i la doble titulació de Geologia i Ciències Ambientals la data de l’acte serà el proper 6 de juliol.   
  • Per a les titulacions d’Estadística Aplicada, Física, Matemàtica Computacional i Analítica de Dades, Nanociència i Nanotecnologia, i les dobles (Física i Química), i (Física i Matemàtiques) la data de l’acte serà el proper 24 de novembre.   

Respecte a l’acte que tindrà lloc el  proper 24 de novembre, l’alumnat convidat ha rebut un correu d’invitació amb un enllaç a la confirmació d’assistència. La data límit de confirmació serà les 24 hores del diumenge 5 de novembre de 2023. En acabar el termini de confirmació,  rebran un altre correu amb la ubicació i més informació sobre el desenvolupament de l’acte a l’adreça electrònica que hagin informat a l’aplicatiu de confirmació d’assistència. 

Desitgem que els qui hi assisteixin puguin gaudir d’aquesta festa de promoció.

ATENCIÓ!!!

Si consideres que tens els requisits per assistir a l’acte del 24 de novembre i no has estat convidat, posa’t en contacte amb el Deganat de la Facultat de Ciències escrivint a dg.ciencies@uab.cat o trucant al telèfon 935811471.

NOVETAT!!!

L’acte de promoció de les titulacions d’Estadística Aplicada, Física, Matemàtica Computacional i Analítica de Dades, Nanociència i Nanotecnologia, i les dobles (Física i Química), i (Física i Matemàtiques) tindrà lloc el 24 de novembre de 2023 a la Sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Campus UAB.

Es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç.

Consulta aquí la programació de l'acte.

Es tracta d’un acte de comiat i celebració de les promocions que estan en disposició de finalitzar els seus estudis i es convida a tots els alumnes  que van començar junts.

El Deganat organitza l’acte conjuntament amb l’Administració de Centre, la Gestió Acadèmica i la col·laboració del Consell d’Estudiants del nostre Centre.

En aquest curs 2023-2024, està convidat l’alumnat de la promoció 2019-2022 i a tots aquells de promocions anteriors que no han estat mai convidats a l’acte de graduació.

Tots ells rebran un correu electrònic a les seves adreces institucionals i personals d’invitació a l’acte amb un enllaç a la confirmació d’assistència. 

En acabar la data de confirmació, l’alumnat que hagi confirmat rebrà un correu amb ou correu amb més informació.

La inscripció a l'acte implica l'autorització de l’ús de les imatges per part de la Facultat de Ciències.

L’alumnat convidat i que hagi confirmat la seva assistència podran estar acompanyats dins de la sala d’un màxim de dues persones. Aquests acompanyants, que també caldrà identificar, disposaran d’un codi d’accés que s’activarà en el moment que el graduat o la graduada facin acte de presència.

L’alumne/a que consideri que té els requisits per assistir a l’acte i no ha estat convidat, s’hauria de posar en contacte amb el Deganat de la Facultat de Ciències escrivint a dg.ciencies@uab.cat o trucant al telèfon 935811471.

Si no pots assistir a l’acte, però vols participar-hi, ho pots fer enviant fotos o un vídeo (individual o en grup, d’una durada màxima de 10 segons i gravat apaïsat) de salutació o de records de moments passats durant el grau, i que en la mesura del possible seran projectats durant l’acte, o formaran part del recull audiovisual de la cerimònia.