Actualitat

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Pla Serra Húnter - 2a convocatoria 2019

Oberta la convocatòria del Programa Serra Húnter 2020

La UAB ha convocat el procés selectiu per a la contractació de personal docent i investigador en la categoria de professor lector (ajudant doctor) de caràcter temporal en el marc del Pla Serra Húnter, que romandrà oberta fins al 10 de setembre.

Logo Erasmus Mundus

Nou Màster Erasmus Mundus: Interdisciplinary Mathematics (InterMaths)

El projecte "Interdisciplinary Mathematics", presentat conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Università degli Studi dell'Aquila, la Technische Universität Hamburg, la Technische Universität Wien, i la Université Côte d'Azur, ha sigut seleccionat en la convocatòria d'enguany de màsters internacionals Erasmus+, per l'EACEA.

Projecte experimental d'agricultura urbana a Sabadell

En marxa un projecte d'agricultura urbana, local i tradicional a Sabadell

L'ICTA-UAB i l'Ajuntament de Sabadell constitueixen la comunitat FoodE, que aplega tots els actors del sistema de producció alimentària de la ciutat, per dur a terme l'experiència pilot d'un projecte per impulsar l’aparició de sistemes alimentaris arreu d’Europa mitjançant la promoció de les iniciatives locals.

EU Careers Ambassadors

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT per al curs 2020-2021

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 18 de setembre.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Servei d'atenció presencial a la Gestió Acadèmica

[23/06/2020]

Obertura de la gestió acadèmica per a l’atenció presencial  amb Cita Prèvia per a aquells tràmits que requereixin indispensablement de la presència de les persones interessades, la resta de tràmits es podran continuar resolent de forma virtual.

JULIOL de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h

AGOST Tancat

Oficina d'Intercanvis atenció presencial amb Cita Prèvia de 10:00 a 13:00h
 

Resolució Sol·licituds d'accés per canvi d'estudis

[30/07/2020]

Ja podeu consultar la resolució d'accés per canvi d'estudis als estudis de Grau de la Facultat de Ciències per al curs acadèmic 2020/2021.

Resolució d'accés per Canvi d'estudis

Lletra automatrícula curs 2020/2021

[08/05/2020]

Dimarts 28 d'abril es va realitzar a la secretaria del deganat de Ciències el sorteig públic amb el que es va definir la lletra a partir de la qual es començarà el procés d'automatrícula del curs 2020-2021
La lletra que va sortir al sorteig va ser la "Z"

Anunci oficial del resultat.

Veure més avisos
Image eleccions Enquesta als titulats i titulades