Arxiu de notícies

Propostes participatives per a un ecosistema sostenible d'aigua-alimentació-energia en el mediterrani

El projecte europeu NEX-LABS que lidera la UAB ha llançat diverses propostes participatives per establir una cooperació transfronterera entre start-up, incubadores i acceleradores d'Itàlia, el Líban, Tunísia, Xipre, Espanya, Egipte i Jordània. L'objectiu del projecte és afavorir el creixement de la innovació i l'emprenedoria a la regió mediterrània i avançar cap a un ecosistema sostenible dels sectors relacionats amb l'aigua, l'energia i l'alimentació.

Les aules de Dansa i Teatre de la UAB estrenen els seus espectacles

Durant el mes de maig, la Sala Teatre de la UAB acollirà un cicle d’espectacles de creació pròpia de les aules de Dansa, Teatre i Música, que són el resultat del treball fet aquest curs acadèmic. Aquestes activitats ofereixen a la comunitat UAB una bona oportunitat per acostar-se al teatre i la dansa contemporània de manera gratuïta i, al mateix temps, fomentar i donar a conèixer les noves tendències artístiques.  

Campus de la UAB (imatge de recurs)

El 12 de maig, noves «activitats de campus» a la UAB

El 12 de maig, de 13 a 15 h, tindran lloc les «activitats de campus», organitzades per les facultats i l’Escola de la UAB. Es tracta d’activitats de caràcter cultural, de participació o complementàries a les acadèmiques (xerrades, jornades, conferències, taules rodones, actes institucionals singulars, etc.).