Arxiu de notícies

Guanyadors del premi

La FAS premia 19 TFG de temes relacionats amb el desenvolupament sostenible

El passat 29 de gener, la Fundació Autònoma Solidària va celebrar l’acte de lliurament de la segona edició dels Premis a Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, on es van premiar un total de 19 treballs de fi de grau. En el cas de la Facultat de Ciències, les guanyadores van ser Paula Puy i Laura Mas.

Unió Europea

La UAB organitza un taller sobre el curs de preparació per treballar a la UE

La sala d’actes de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia acull, dimarts, 19 de febrer, a les13 h, un taller sobre la nova edició del 'Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals' que s’iniciarà el març. L’assistència al taller, prèvia inscripció, és gratuïta.

Macrofoto 11F UAB

La UAB celebra el Dia de la Dona i la Nena a la Ciència amb un col·loqui, un taller i una taula rodona

El passat 11 de Febrer, les Facultat de Ciències i de Biociències i l’Observatori per a la Igualtat van organitzar el col·loqui “La perspectiva de gènere transforma la ciència?”. Com a actes de cloenda, dijous 14 de febrer s’ha organitzat, amb la col·laboració de l’ICE, el taller dirigit a centres educatius, “STEM amb tu” i la taula rodona “Per què estudiar i treballar en STEM?”.

Premi Excel·lència

La UAB llança el I Premi a l’Excel·lència Docent

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les sol·licituds es poden presentar entre el 7 de febrer i el 22 de març.

MasterclassMaratoBiociencies2018

La Marató de TV3 i els projectes de recerca

Com s’ha convertit La Marató en una de les principals fonts impulsores de la recerca a Catalunya? Com es trien els projectes que reben finançament? Com s’organitza un projecte solidari d’aquesta magnitud? El dimarts, 19 de febrer, a les 13 h., a la Facultat de Biociències, ho sabrem amb la masterclass de La Marató de TV3.