Dona't d'alta al Newsletter del Parc de Recerca UAB

Dona't d'alta al Newsletter del Parc de Recerca UAB

Si vol rebre el nostre Newsletter així com comunicacions relacionades amb l'activitat del Parc de Recerca UAB, seleccioni la següent opció:

[AVÍS INFORMATIU DE PROTECCIÓ DE DADES] D'acord amb el que preveu l'article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), us informem que les vostres dades personals seran tractades amb la finalitat d'enviar-li comunicacions i "Newsletters" relacionades amb l'activitat del Parc de Recerca UAB. El responsable del tractament és: Fundació Parc de Recerca UAB. Av. De Can Domènech s/n – Edifici Eureka. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès, Barcelona). dpo.parc@uab.cat. http://parc.uab.cat. La base legitimadora del tractament és el consentiment de la persona interessada. No es cediran les vostres dades personals a tercers, excepte en els casos legalment previstos o quan sigui de compliment obligat. Les vostres dades poden ser objecte de transferència internacional, sempre dins dels paràmetres del Privacy Shield. Les vostres dades seran conservades durant un termini indefinit. D'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu revocar el vostre consentiment en qualsevol moment i exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant sol·licitud dirigida al responsable del tractament [dades de contacte, més amunt]. Així mateix, podeu presentar reclamacions davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat/ca/inici/) i formular les consultes que considereu necessàries al Delegat de Protecció de Dades del PRUAB (dpo.parc@uab.cat). Podeu consultar la nostra política de privacitat a http://www.uab.cat/web/coneix-el-parc/avis-legal-1345761994112.html.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.