Dona't d'alta al Newsletter del Parc de Recerca UAB

Dona't d'alta al Newsletter del Parc de Recerca UAB

Si vol rebre el nostre Newsletter així com comunicacions relacionades amb l'activitat del Parc de Recerca UAB, seleccioni la següent opció:

[AVÍS INFORMATIU DE PROTECCIÓ DE DADES]

Responsable del tractament: Fundació Parc de Recerca UAB. Av. De Can Domènech s/n – Edifici Eureka. Campus de la UAB. 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès, Barcelona). http://parc.uab.cat.

Finalitat: les vostres dades personals seran tractades amb la finalitat d'enviar-li comunicacions i "Newsletters" relacionades amb l'activitat del Parc de Recerca UAB.

Legitimació: La base legitimadora del tractament és el consentiment de la persona interessada.

Destinataris: No es cediran les vostres dades personals a tercers, excepte en els casos legalment previstos o quan sigui de compliment obligat.

Transferències internacionals: Les vostres dades poden ser objecte de transferència internacional, sempre dins dels paràmetres del Privacy Shield.

Termini de conservació: Les vostres dades seran conservades durant un termini indefinit.

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o portabilitat mitjançant sol·licitud dirigida al responsable del tractament, mitjançant un escrit adreçat a la  Fundació Parc de Recerca UAB, Av. de Can Domènech s/n, Edifici Eureka (Campus de la UAB), 08193 Bellaterra, o mitjançant un correu electrònic a dpo.parc@uab.cat 

Reclamacions: Podeu presentar reclamacions davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades  (apdcat.gencat.cat/ca/inici/) i formular les consultes que considereu necessàries al Delegat de Protecció de Dades del PRUAB (dpo.parc@uab.cat).

Informació addicional: Podeu consultar la nostra política de privacitat

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.