Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Competicions

Pots participar en competicions amb altres equips del campus (intracampus) o amb la selecció de la UAB representant-la en campionats de Catalunya, Espanya o internacionals. Trobaràs totes les opcions i què et cal fer al final de l'apartat. 

La teva participació o representació et permetrà inscriure't a l'activitat de reconeixement acadèmic corresponent per obtenir crèdits i completar el teu currículum acadèmic.

Les inscripcions a les competicions es fan online. Per formar part de les competicions intracampus cal ser persona abonada al SAF i per participar en els campionats, cal estar federat i donat d'alta prèviament a la Base de Dades del SAF.

Consulta aquí les preguntes més freqüents sobre competicions i els valors de joc que promovem.

 • Competicions intracampus UAB

  Tarjeta 1

  Les competicions que organitza el SAF al campus de la UAB estan obertes a membres de la Comunitat Universitària i a persones externes a la mateixa. Es pot participar en lligues de Futbol sala femení, Futbol 7, Bàsquet, VoleibolTennis, Tennis taula Pàdel.

  Consulta la informació general per saber quins són els dies i horaris de competició i altres informacions sobre la lliga curta i la lliga llarga de la UAB. 

  Per participar-hi cal ser persona abonada al SAF i la inscripció a la competició és gratuïta. La inscripció es fa online aquí (si es fa la inscripció d'un esport d'equip o en parella -pàdel-, cal que hi hagi un delegat, que serà responsable d'inscriure-hi la resta de companys, signar les actes i rebre i transmetre els comunicats de part de l'organització. En cas de no tenir l’equip complet o no tenir parella de pàdel, cal que emplenis aquest formulari).  

  A més, per la teva participació a les competicions UAB, aconsegueix crèdits: 1,5 crèdits si participes a la lliga curta o 3 crèdits si participes a la lliga llarga

 • Campionats de Catalunya

  Tarjeta 2

  Pots representar la UAB en els Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), tant a nivell individual com en esports d'equip, que organitza l'Esport Català Universitari (ECU). Enguany serà la 39a edició coordinada per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i es realitzaran en la Vila esportiva de Mataró.

  Aquestes són les condicions generals per a poder participar-hi i la informació sobre els Campionats de Catalunya Universitaris.

  Per participar-hi cal estar federat i abans de fer la inscripció al campionat, has d'estar inscrit a la base de dades del SAF

  · Per formar part de les seleccions UAB en els esports d'equip, cal omplir el següent formulari d'intenció de participació en esports d'equip i venir al SAF el dia en què està convocat el primer entrenament (consultar dates les condicions generals). Prèviament ens posarem en contacte amb tu per a donar-te més informació.

  La UAB participarà enguany amb 12 equips, 6 masculins i 6 femenins, de bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, rugbi 7 i voleibol. La 1a jornada tindrà lloc al novembre, la 2a al febrer i les fases finals, al març.

  · Si vols participar en algun esport individual, cal omplir el següent formulari d'intenció de participació en esports individualsConsulta aquí les dates dels campionats d'esports individuals

  Pots aconseguir 2 crèdits participant en els Campionats Universitaris de Catalunya, com a representant de la UAB.

  · Si t’agrada córrer i vols participar representant la UAB, hauràs d'emplenar el formulari d'intenció de participació en curses universitàries. Podràs participar en la Lliga Universitària de Curses populars 2023-24. Aquí trobaràs informació del reglament, calendari i classificació de la lliga universitària de curses populars.

  Pots també aconseguir 2 crèdits participant en les Curses Universitàries, com a representant de la UAB.

 • Campionats d'Espanya

  Tarjeta 3

  Pots representar la UAB, a nivell individual, en els Campionats d'Espanya Universitaris (CEU) organitzats pel Consejo Superior de Deportes.

  Aquestes són les condicions generals per a poder participar-hi i la informació sobre els Campionats d'Espanya Universitaris.

  Per participar-hi cal estar federat i abans de fer la inscripció al campionat, has d'estar inscrit a la base de dades del SAF.

  Pots aconseguir 2 crèdits participant en els Campionats d'Espanya Universitaris, com a representant de la UAB.

   

 • Competicions internacionals

  Tarjeta 4

  La UAB participa regularment en trobades universitàries a nivell internacional.  

  Aquestes són les condicions generals per a poder participar-hi i la informació sobre els Campionats Internacionals.

  Per participar-hi cal estar federat i abans de fer la inscripció al campionat, has d'estar inscrit a la base de dades del SAF.

  Pots aconseguir 2 crèdits participant en aquestes competicions, representant la UAB a través de l'Esport Català Universitari (ECU) o per iniciativa de la pròpia UAB.