Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats d'enfortiment

Fes la teva reserva per a les activitats dirigides (més informació sobre les reserves).

Les activitats amb segell Les Mills són precoreografiades, amb propostes d’entrenament de renovació trimestral. Durant aquest període es fa un progressió en càrrega, intensitat i complexitat dels exercicis, buscant una adaptació i millora de la condició física.

 • Body Pump Les Mills

  Tarjeta 1

  Activitat apropiada per a tonificar tots els grups musculars, seguint un ordre i seqüència d’exercicis adequat per assolir una progressió en la tècnica i en la intensitat.

  El material que es fa servir són barres i discos, i cal prestar atenció a la bona execució tècnica dels exercicis (sentadetes, press, elevacions, curls, etc.) per avançar adequadament i poder anar incrementant la càrrega (en pes, repeticions, ritme).

  Dissenyada per a obtenir el màxim benefici en el menor temps possible. L’estructura de la sessió es renova cada tres mesos. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.  

 • Core Les Mills

  Tarjeta 2

  Activitat que enforteix i tonifica el Core (abdominals, glutis i esquena), seguint les darreres tendències de l’entrenament funcional i combinant diferents mètodes d’entrenament i exercicis dinàmics amb l’ús de petits materials: gomes elàstiques, discs i, sobretot, el pes corporal. Les combinacions d’exercicis permeten l’activació de molts músculs en cadena. 

  La correcta activació del Core durant les sessions permet guanyar força i eficàcia en els exercicis de resistència, estabilitat i mobilitat, i també minimitza les probabilitats de lesió. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se. 

 • Tonificació

  Tarjeta 3

  Activitat en la que es treballa la millora del to muscular i l’enfortiment general del cos. Amb exercicis molt variats, tant per les parts del cos que treballen com pel material utilitzat (bosus, xertubs, t-bows, gomes, esteps, fitballs, cordes, manuelles, turmelleres, glidings, etc.), amb l’objectiu de fer un treball complet, diferent i divertit, amb nous reptes a cada sessió. 

  És molt important la correcta realització dels exercicis, i es prestarà gran atenció a la forma de fer-los i a corregir-ne si cal l’execució. Cal parar atenció a les sensacions i adaptar l’activitat proposada en funció de les pròpies capacitats. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.