Vés al contingut principal

Escoles esportives

 
Fer activitat física i aprendre valors

Les Escoles Esportives UAB eduquen nens i nenes i nois i noies fins a 16 anys en valors com la convivència, la tolerància i el respecte per les persones i l‘entorn, a través de la pràctica d’activitat física i en un ambient lúdic i participatiu.  

Consulta l'oferta d'Escoles Esportives per al curs 22/23 al final de la pàgina.

Inscripcions 

La inscripció es farà online des de l'apartat Inscripcions Escoles Esportives, del 13 de juny (a les 12 h) al 28 de juliol. Entre el 5 i el 18 setembre s’obrirà un altre període d’inscripció per a les places lliures.

Cada escola esportiva compta amb la seva pròpia inscripció, de forma diferenciada per a aquelles que gestiona directament en SAF i aquelles que es fan en col·laboració amb una entitat externa.  

Consulta aquí les instruccions per fer la inscripció a les Escoles Esportives UAB.

I aquí les preguntes freqüents sobre les Escoles.

Autoritzacions

A partir dels 11 anys, els joves inscrits a les Escoles Esportives poden accedir i circular pel SAF sense que els calgui anar acompanyats, prèvia autorització signada per part dels progenitors o de la persona tutora:  Autorització per a joves entre 11 i 13 anys Autorització per a joves entre 14 i 15 anys.

 • Tarjeta 1

  Esquaix

  Dels 6 als 16 anys

  Iniciació a aquest esport, introduint coneixements bàsics i avançats sobre tècnica i tàctica aplicada.

  Més informació de l'Escola Esportiva d'Esquaix UAB.

 • Tarjeta 2

  Natació per a nadons

  Dels 14 als 36 mesos

  Les sessions a la piscina petita combinen joc, plaer, estímul i experiència afectiva amb pares i mares, que han de realitzar l'activitat amb els menuts. Una activitat divertida que reforçarà el vincle familiar. 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Natació per a nadons UAB.

 • Tarjeta 3

  Natació

  Dels 3 als 16 anys

  L’objectiu de l’escola és dotar els participants de les eines i coneixements bàsics per garantir la seva independència en el medi aquàtic i aconseguir que es familiaritzin amb ell, que aprenguin a controlar la respiració, a flotar i a propulsar-se en l’aigua. Hi ha diferents nivells per a cada una de les franges d’edat. 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Natació UAB.

 • Tarjeta 4

  Tennis

  Dels 5 als 15 anys

  L'objectiu de l’escola és iniciar en aquest esport, treballant la capacitat d’observació i de concentració, la coordinació i l’agilitat, aprenent-ne el reglament i practicant la tècnica bàsica del joc: preses de raqueta, formes de colpir la pilota, piloteig, etc. 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Tennis UAB.

 • Tarjeta 5

  Pàdel

  Dels 8 als 16 anys

  Per iniciar els participants en aquest esport, fent que treballin la capacitat d’observació i concentració, la coordinació i l’agilitat, a part d’aprendre’n el reglament i la tècnica bàsica de joc.

  Més informació de l'Escola Esportiva de Pàdel UAB.

 • Tarjeta 6

  Bàdminton

  Dels 8 als 16 anys

  L’objectiu de l’escola és transmetre els coneixements i les eines tècniques i tàctiques per assolir un bon nivell de joc. Està vinculada al Club Bàdminton Bellaterra (CBB). 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Bàdminton UAB.

 • Tarjeta 7

  Futbol (UAB-Naise)

  Dels 3 als 13 anys

  L’objectiu de l’escola és transmetre els coneixements i les eines tècniques i tàctiques per assolir un bon nivell de joc. Està vinculada al Naise Barcelona Football Club

  Més informació de l'Escola Esportiva de Futbol UAB-Naise.