Vés al contingut principal

Escoles esportives

Fer activitat física i aprendre valors

Les Escoles Esportives UAB eduquen nens i nenes i nois i noies fins als 16 anys en valors com la convivència, la tolerància i el respecte per les persones i l‘entorn, a través de la pràctica d’activitat física i en un ambient lúdic i participatiu.  

Consulta l'oferta d'Escoles Esportives per al curs 23/24 al final de la pàgina.

Inscripcions 

La inscripció es farà online des de l'apartat Inscripcions Escoles Esportives, del 12 de juny (a les 12 h) al 27 de juliol de 2023. Entre el 4 i el 17 setembre s’obrirà un altre període d’inscripció per a les places lliures. Un cop finalitzats els períodes d'inscripció, només es podrà sol·licitar plaça escrivint un correu a Jacobo.Yeste@uab.cat per si hi ha alguna plaça disponible.

Cada escola esportiva compta amb la seva pròpia inscripció, de forma diferenciada per a aquelles que gestiona directament en SAF (tant l’infant com un adult han de ser abonats al SAF) i aquelles que es fan en col·laboració amb una entitat externa (Escola Esportiva de Bàdminton i de Futbol).  

Consulta aquí les instruccions per fer la inscripció a les Escoles Esportives UAB.

I aquí les preguntes freqüents sobre les Escoles.

Autoritzacions

A partir dels 11 anys, els joves poden accedir a l'Escola Esportiva a la qual estan inscrits/es i circular pel SAF sense que els calgui anar acompanyats, prèvia autorització signada per part dels progenitors o de la persona tutora:  Autorització per a joves entre 11 i 13 anys Autorització per a joves entre 14 i 15 anys.

 • Tarjeta 1

  Esquaix

  Dels 6 als 16 anys

  Iniciació a aquest esport, introduint coneixements bàsics i avançats sobre tècnica i tàctica aplicada.

  Més informació de l'Escola Esportiva d'Esquaix UAB.

 • Tarjeta 3

  Natació

  Dels 3 als 14 anys

  L’objectiu de l’escola és dotar els participants de les eines i coneixements bàsics per garantir la seva independència en el medi aquàtic i aconseguir que es familiaritzin amb ell, que aprenguin a controlar la respiració, a flotar i a propulsar-se en l’aigua. Hi ha diferents nivells per a cadascuna de les franges d’edat. 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Natació UAB.

 • Tarjeta 4

  Tennis

  Dels 8 als 15 anys

  L'objectiu de l’escola és iniciar en aquest esport, treballant la capacitat d’observació i de concentració, la coordinació i l’agilitat, aprenent-ne el reglament i practicant la tècnica bàsica del joc: preses de raqueta, formes de colpir la pilota, piloteig, etc. 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Tennis UAB.

 • Tarjeta 5

  Pàdel

  Dels 8 als 16 anys

  Per iniciar els participants en aquest esport, fent que treballin la capacitat d’observació i concentració, la coordinació i l’agilitat, a part d’aprendre’n el reglament i la tècnica bàsica de joc.

  Més informació de l'Escola Esportiva de Pàdel UAB.

 • Tarjeta 6

  Bàdminton

  Dels 8 als 16 anys

  L’objectiu de l’escola és transmetre els coneixements i les eines tècniques i tàctiques per assolir un bon nivell de joc. Està vinculada al Club Bàdminton Bellaterra (CBB). 

  Més informació de l'Escola Esportiva de Bàdminton UAB.

 • Tarjeta 7

  Futbol (UAB-Naise)

  Dels 4 als 13 anys

  L’objectiu de l’escola és transmetre els coneixements i les eines tècniques i tàctiques per assolir un bon nivell de joc. Està vinculada al Naise Barcelona Football Club

  Més informació de l'Escola Esportiva de Futbol UAB-Naise.