Vés al contingut principal

Activitats

Estudiants d'un equip de futbol en els Jocs Esportius
Obertes a tota la comunitat universitària UAB

Tan sols cal inscriure's en les activitats esportives i de fitnes programades per a poder-hi participar. En el cas dels estudiants, la participació en tres activitats diferents (una esportiva, una de fitnes i la marxa per la salut mental) dels Jocs Esportius UAB podrà ser reconeguda com activitat de reconeixement acadèmic amb 1 crèdit.

Activitats Jocs Esportius 1a setmana 2023

Activitats Jocs Esportius 2a setmana 2023

L'activitat de FitCross i els Jocs populars (Tibar la corda - Cursa de sacs de Compenetració - Cursa de sacs de Velocitat), dues de les novetats d'aquest curs, seran en format competició. El TikTok del dimecres, 18, a les 13.55 h, a l'espai SiS, serà obert a tothom, no caldrà fer inscripció per a participar-hi.

Les activitats esportives seran prioritàriament mixtes i caldrà portar raqueta o pala pròpia per a participar en les de bàdminton, esquaix, tennis, tennis taula i pàdel. La resta de materials esportius els facilitarà l'organització. Es realitzaran a diferents espais del campus: les instal·lacions del SAF (amb accés pel poliesportiu o les pistes de tennis), l'espai SiS de l'Eix central i espais naturals del campus.

En cas de pluja, les activitats a l'aire lliure quedaran anul·lades.

En els desplegables annexos tens el detall sobre horaris i llocs de realització de cadascuna de les activitats. Les activitats marcades amb una C són de Competició. Les que tenen una P són de Participació.  Si tens algun dubte o alguna consulta, pots escriure un correu a uab.games@uab.cat.