Vés al contingut principal

Reglaments i normatives

Normativa i Recomanacions Generals d'Ús

Regulen l’ús i funcionament de les instal·lacions esportives i són d’aplicació a totes les persones usuàries, abonades o no. La normativa específica d’ús de cada espai esportiu està disponible a l’apartat Instal·lacions. També s’hi inclouen informacions de gran utilitat per als usuaris. Regulen aspectes administratius relatius a abonaments, inscripcions a activitats, criteris de devolucions, reserves d'espais i d'altres. 

Consulta la Normativa i recomanacions generals d'ús de les instal·lacions esportives de la UAB.

Normativa Econòmica i Preus

En la normativa econòmica del SAF es pot consultar la normativa relacionada amb els preus, així com totes les tarifes aprovades per la Comissió Econòmica del Consell Social de la UAB, amb IVA inclòs (veure fe d'errates dels preus d'explotació per al curs 23/24).

Reglament del SAF

És el que marca les línies generals d’actuació del SAF, defineix la nostra estructura, objectius i forma de gestió i la relació amb els usuaris.

Consulta aquí el Reglament del SAF.

Política de privacitat

Consulta aquí la política de privacitat i el tractament de dades personals per part del SAF.

Reclamacions

Per fer reclamacions, només cal que emplenis un imprès exposant el cas i sol·licitant el que vols reclamar i adjuntis tota la documentació que creguis necessària. La sol·licitud la pots enviar per correu electrònic o presentar-la a la recepció del servei.

Descarrega't l'imprès de sol·licitud per a reclamacions.

Accés de menors a les instal·lacions

Els menors de 14 anys tenen accés al SAF si venen acompanyats d’una persona adulta, excepte a la sala fitnes, zona Barbell, espai de cal·listènia, rocòdroms (interior i exterior) o a les activitats dirigides.

Els joves de 14 i 15 anys poden venir pel seu compte a fer ús lliure de les instal·lacions esportives amb una autorització signada per algun progenitor o tutor, tret que vulguin anar a la sala fitnes, la zona Barbell, espai de cal·listènia o rocòdroms (interior i exterior) o a alguna activitat dirigida, on només hi podran accedir en companyia d’una persona adulta.

A partir dels 16 anys, l’accés és complet!

Condicions de les reserves

En l'apartat Reserves trobaràs les condicions que cal acceptar per fer-les, així com els passos a seguir a l'hora d'anul·lar-les i el manual complet d'instruccions.

Assegurança esportiva

L’assegurança esportiva SAF-UAB cobreix les lesions provocades per accidents durant la pràctica esportiva a les instal·lacions del SAF i és d’obligat pagament per part de les persones abonades al servei, llevat de les persones matriculades a la UAB (inclosos els centres adscrits) que ja hagin contractat l’assegurança complementària que ofereix la mateixa universitat a través de la matrícula acadèmica. Consulta’n aquí les condicions de la pòlissa i les normes d’actuació en cas d'accident.

Protocol d'emergències

Aquestes són les pautes que has de seguir com a usuari en cas d’una emergència a les instal·lacions esportives, basades en el procediment PAS: Protegir, Avisar i Socórrer. Consulta el protocol d'actuació en cas d'emergència

Enregistrament d'imatges a les instal·lacions

Les persones que per a pràctiques acadèmiques o activitats relacionades amb la universitat vulguin prendre imatges (fotografies o vídeos) a les instal·lacions esportives, han d’omplir una sol·licitud amb un mínim de 4 dies d’antelació per poder obtenir l’autorització d’accés i enregistrament.

Descarrega't la sol·licitud per enregistrar imatges al SAF.