Vés al contingut principal

Activitats cos i ment

Fes la teva reserva per a les activitats dirigides (més informació sobre les reserves).

Les activitats amb segell Les Mills són precoreografiades, amb propostes d’entrenament de renovació trimestral. Durant aquest període es fa un progressió en càrrega, intensitat i complexitat dels exercicis, buscant una adaptació i millora de la condició física.

 • Tarjeta 1

  Body Balance Les Mills

  Activitat amb coreografies inspirades en el Ioga, el Tai txí i el Pilates, afegint-hi exercicis de relaxació i meditació. 

  L’objectiu principal és la millora de la flexibilitat i de la força. En els seus exercicis sempre hi són presents la respiració controlada, la concentració, els estiraments i moviments adaptats a la música. Tot això dona com a resultat una sensació holística que porta a qui la practica a un estat d’harmonia i equilibri. 

  La mateixa sessió es manté durant tres mesos. El monitor al llarg de les sessions pot anar introduint variants per incrementar la dificultat o variar el tipus de moviment que es proposa per tal de fer un entrenament més enriquidor. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se. 

 • Tarjeta 2

  Tai Txi

  Activitat provinent de Xina que consisteix en l’execució d’una sèrie de moviments suaus, lents i circulars, desenvolupats a partir del treball de conceptes bàsics de respiració, concentració, relaxació, equilibri, coordinació i flexibilitat.  

  El Tai Txi busca la salut i el benestar físic i mental a través de la concentració, la relaxació i el control del cos, que es mou de manera pausada i global. 

  Els resultats no són immediats, però des del primer moment ja es nota que alguna cosa comença a canviar, tant en el cos com en l’interior.

  Si proves la teva primera classe de Tai Txi, veuràs com aquest art de la Xina mil·lenària t'“enganxa”.