Vés al contingut principal

Sala de fitnes

Millora la teva forma física en aquest espai, amb assessorament tècnic continuat durant tot l’horari d’obertura i gran varietat d’espais per respondre a les teves necessitats.

Reserva online per gaudir de la sala fitnes (més informació sobre les reserves).

Consulta la normativa d'aquest espai.

 • Tarjeta 1

  Zona càrdio

  Àrea ideal per a la pràctica d'una gamma gairebé il·limitada de rutines de càrdio i de CrossTraining.

  Comptem amb màquines prou diverses perquè assoleixis els teus objectius d'entrenament.  

 • SFenfortiment

  Zona d'enfortiment amb màquines

  Espai destinat a fer rutines d’entrenament de força. Distribuït per grups musculars, perquè puguis estructurar les teves sessions amb comoditat, segons l'objectiu que tinguis en ment i amb l’assessorament del personal tècnic de sala, si et cal.  

  També hi trobaràs diverses màquines isocinètiques de cames que et permeten personalitzar la càrrega, afegint o traient pes lliure.  

 • Tarjeta 3

  Zona d'enfortiment amb pes lliure

  Espai diferenciat (zona negra) amb materials com bancs, barres, discos i manuelles on es pot fer un entrenament de la força complet o per parts corporals, segons objectius.

 • Tarjeta 4

  Zona funcional

  Espai amb materials divers, per a un entrenament amb exercicis que fan servir el propi pes corporal per tal de crear un moviment integral i transferible per a la millora de l'aptitud física. S'hi fan sessions de Training Flash (circuits guiats pel personal de sala, de 15').

 • Tarjeta 5

  Zona d'estiraments

  Per a fer-hi tota mena d'estiraments i abdominals.

  Al SAF hi trobaràs dues zones on pots fer estiraments: una exterior, al costat del camp de futbol, equipada amb barres fixes, i aquesta interior, dins la sala fitnes, compartint espai amb la zona polivalent i amb material accessori, per ajudar-te a fer exercicis de flexibilitat, abans i després de fer el teu entrenament diari. 

 • Tarjeta 6

  Zona polivalent

  En aquest espai de la sala, just entrant a mà dreta, es pot practicar BestTraining i BestBalance seguint les instruccions del monitoratge virtual a la pantalla.

  Demana al personal tècnic de sala que et connecti la sessió per gaudir de la teva reserva prèvia d'activitat virtual (Reserva una activitat dirigida virtual) .