Vés al contingut principal

Benvinguda

Movem el campus

La nostra principal missió és promoure la pràctica d’activitat física entre la Comunitat Universitària i el seu entorn, oferint un servei de qualitat adreçat a la formació integral de les persones i a la millora de la seva qualitat de vida.

 • Gent jove fent esport

  Servei esportiu integral

  El nostre propòsit, des de sempre, ha estat apropar la pràctica esportiva a qualsevol persona, partint de la base del respecte. Volem que trobis el teu espai amb nosaltres i que puguis gaudir d'una experiència pròpia, exclusiva i adaptada a les teves necessitats.

 • Tarjeta 2

  Compromesos amb la salut

  La nostra missió és aconseguir el teu màxim benestar, tant mentre fas activitats com quan fas ús d'altres serveis que t'oferim.    Per això ens esforcem per plantejar una gran varietat d'oferta d'activitats, per ajudar-te a trobar la que et sembli més adient!

 • Tarjeta 3

  Et volem satisfet

  Volem ser un referent en qualitat de servei.

  Tenim un tracte proper i càlid, en el marc d'unes instal·lacions variades i completes que conviden a fer tota mena d'exercicis i a passar-s'ho bé!

  Del SAF en sortiràs ben satisfet cada dia!

 • Tarjeta 4

  Respectem el medi ambient

  L'ecologia forma part del nostre ADN i treballem amb mesures que redueixen l'impacte del funcionament de les instal·lacions en el medi ambient. A l'apartat EcoSAF trobaràs més informació sobre la nostra lluita constant per a la sostenibilitat.

 • Tarjeta 5

  També som solidaris

  Som conscients dels problemes de la nostra societat perquè som una entitat esportiva, però sobretot humans. Durant l'any t'oferim l'oportunitat de contribuir a diferents causes per ajudar a resoldre les desigualtats.

 • Tarjeta 6

  La nostra missió, visió i valors

  Treballem per ser la institució de referència per a la comunitat universitària i el seu entorn quant a les seves inquietuds i necessitats de pràctica física i esportiva saludable. Tenim clara la nostra missió, visió, valors i objectius i t'oferim la memòria d'activitats que hem fet per acomplir-los.