Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats càrdio

Fes la teva reserva per a les activitats dirigides (més informació sobre les reserves).

Les activitats amb segell Les Mills són precoreografiades, amb propostes d’entrenament de renovació trimestral. Durant aquest període es fa un progressió en càrrega, intensitat i complexitat dels exercicis, buscant una adaptació i millora de la condició física.

 • Body Combat Les Mills

  Tarjeta 1

  Potent programa cardiovascular inspirat en les arts marcials, amb moviments derivats del Karate, la Boxa, el Taekwondo, el Tai txi txuan i el Muay Thai.

  Activitat amb coreografies, acompanyada de música que augmenta la motivació i la implicació dels participants en els desplaçaments, salts, cops a l’aire, cosses i kates que es proposen per cremar calories i pujar la freqüència cardíaca.

  La implicació i la potència d’execució dels gestos i la continuïtat en la seqüència de moviments marca la intensitat de la sessió, que és oberta a tothom perquè cadascú decideix el nivell d’esforç que vol fer.

  Gran entrenament i bona estona de diversió. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se. 

 • Cycling

  Tarjeta 5

  Activitat amb ràpida fase d’aprenentatge i sense impacte articular per a un entrenament personalitzat, degut a la programació del display de la bicicleta, dotada amb sistema de connectivitat Group Cycle, que permet adaptar la intensitat de treball a la capacitat de cadascú. Es recomana fer el Test de Potència.

  La música i la dinàmica de la classe, sempre variada, assegura la motivació dels participants, tinguin el nivell que tinguin. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se. 

 • HBX

  Exercicis que es fan en l'activitat HBX

  Disciplina que combina els rounds de moviments i colpejos de boxa amb exercicis de pes corporal i de força resistència i materials com pilotes medicinals i cordes, fent molt treball de mobilitat i estabilitat. És un concepte basat en l’entrenament en grups reduïts, l’entrenament funcional i l’alta intensitat, conservant la qualitat del moviment per sobre de la quantitat.

  No es recomana a persones que pateixin dolor d’espatlles, colzes o mans. 

  És obligat portar guants o cintes de colpejament (material propi que cal mantenir sempre net) i tovallola de mà, i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.

 • Natació Entrenament

  Tarjeta 6

  Entrenaments per millorar la capacitat física i el rendiment dels nedadors.

  Es treballa la tècnica dels diferents estils buscant millorar l’eficiència i l’eficàcia en els desplaçaments.

  Activitat en grup, adaptable a qualsevol nivell de condició física i de tècnica, donant indicacions diferenciades segons les necessitats de cadascú. 

  Cal saber nedar i tenir un cert nivell tècnic.

  És obligat dur casquet de bany i es recomana portar ulleres i dur vestit de bany d’una sola peça. 

 • Natació Tècnica

  Tarjeta 7

  Es proposen exercicis de progressió per a millorar i perfeccionar la tècnica dels estils de crol, braça i esquena.

  Per accedir-hi cal posar el cap a l’aigua, tenir un cert domini del cos en aquest mitjà i desplaçar-se amb seguretat, podent fer un mínim de 50 m de forma continuada. 

  És obligat dur casquet de bany i es recomana portar ulleres i dur vestit de bany d’una sola peça. 

 • Running Entrenament

  Tarjeta 8

  Entrenament adreçat a millorar la tècnica de cursa, l’aptitud física i a trobar-se amb altres persones amb el mateix interès d’assolir nous reptes en aquest àmbit.

  Els participants s’agrupen per nivell i les propostes d’activitat s’ajusten a cadascun d’ells. 

  L’activitat es fa al ZEM MONTFLORIT, c/ dels Boters s/n de Cerdanyola del Vallès, seu del CE Cerdanyola d’Atletisme i Triatló.

 • Zmba

  Tarjeta 9

  Modalitat que incorpora moviments de ball amb ritmes llatinoamericans, combinant ritmes ràpids i lents. El merengue, la salsa, el reggaeton, la cúmbia i la samba acoloreixen sessions d’exercici divertides, per cremar calories, tonificar els músculs i combatre l’estrès. 

  Cada cançó té la seva coreografia, que es va repetint durant algunes sessions, i se’n van incorporant de noves en sessions successives.

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.