Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Responsabilitat Social Universitària

L’aportació del SAF a l'entorn i a la societat

Des del SAF col·laborem amb entitats del tercer sector, com la Fundació Autònoma Solidària, la Fundació Esclerosi Múltiple o el Banc d'Aliments, ajudant en la difusió i realització de diversos projectes destinats a la millora de les condicions de la comunitat universitària i de la societat en general.

També donem suport a esdeveniments esportius organitzats al campus i a iniciatives esportives de membres de la comunitat universitària, així com a projectes d'investigació de diferents departaments universitaris en relació al sector esportiu.

 • Perspectiva de gènere

  Nois i noia jugant a futbol

  Com a servei universitari, el SAF s'implica en el que marca l'Observatori per a la igualtat de la UAB i ha elaborat una carta de compromís del Servei d’Activitat Física per a la planificació de serveis i activitats amb perspectiva de gènere.

  També ha planificat un seguit d'activitats únicament per a dones que es concreten en el programa Les Dones ens Movem

 • En conveni amb la FAS

  Tarjeta 1

  Treballem conjuntament amb la FAS en alguns dels seus programes, oferint l'ús de les instal·lacions a persones vulnerables. Participem en el programa de la Coordinadora Catalana d'Acollida de Refugiats i en el Projecte Compromís i Acció, desenvolupat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 • Banc d'Aliments

  Tarjeta 1

  Ens convertim en un punt de recollida d'aliments en dates properes a Nadal i els aportem al Banc dels Aliments.

  Gràcies a la vostra col·laboració, és la nostra petita aportació per a conscienciar a la societat sobre un problema tan greu i alhora tan proper com és la fam.

 • Ens mullem quan toca

  Tarjeta 3

  Participem en la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple organitzada per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple). Durant un cap de setmana aportem els guanys en entrades puntuals a les instal·lacions com a donatiu, per contribuir a la recerca científica sobre aquesta malaltia que afecta a més de 46.000 persones de l'estat espanyol.

 • Som a la Cursa UAB

  Tarjeta 4

  Participem activament en l'organització de La Cursa de la UAB, proposada per la UAB Saludable i Sostenible com a activitat dins del context de La Marató de TV3.

  La UAB SiS aporta a aquest projecte solidari català que se celebra anualment els ingressos que s'obtenen de les inscripcions.

 • Ajudem als Departaments

  Tarjeta 5

  Col·laborem amb diferents Departaments de la UAB, oferint-los el SAF i les seves activitats i serveis perquè puguin fer recerca aplicada en el camp de la pràctica fisicoesportiva o en el de la gestió de les instal·lacions esportives.

 • Som espai de pràctiques

  Tarjeta 6

  Diferents facultats (Ciències de l'Educació, Ciències de la Comunicació, Ciències Polítiques i Sociologia) ens tenen com a espai de pràctiques, curriculars o extracurriculars, perquè els seus estudiants puguin completar la carrera.

 • Ajudem a la Formació Integral

  Tarjeta 7

  Com a membres de la UAB SiS, col·laborem amb la Unitat de Formació de la UAB i el professorat organitzant programes (Mou-te a les Aules, Mou-te a la feina, Mou-te per sentir-te millor), adreçats a millorar la qualitat de vida de treballadors i alumnes de la Universitat a través de la pràctica d'activitat física.

 • Recolzem reptes personals

  Tarjeta 8

  Persones abonades, com el cas d’en Xavier Ortega, que va pujar un cim de 6.421m a la serralada de l’Himàlaia o l’Stiven Moyano que es va proposar pujar 10 vegades seguides al Pedraforca en 10 dies, es preparen físicament al SAF, amb condicions especials, per aconseguir aquests reptes tan especials.