Vés al contingut principal

Responsabilitat Social Universitària

L’aportació del SAF a l'entorn i a la societat

Des del SAF col·laborem amb entitats del tercer sector, com la Fundació Autònoma Solidària, la Fundació Esclerosi Múltiple o el Banc d'Aliments, ajudant en la difusió i realització de diversos projectes destinats a la millora de les condicions de la comunitat universitària i de la societat en general.

També donem suport a esdeveniments esportius organitzats al campus i a iniciatives esportives de membres de la comunitat universitària, així com a projectes d'investigació de diferents departaments universitaris en relació al sector esportiu.

 • Tarjeta 1

  En conveni amb la FAS

  Treballem conjuntament amb la FAS en alguns dels seus programes, oferint l'ús de les instal·lacions a persones vulnerables. Participem en el programa de la Coordinadora Catalana d'Acollida de Refugiats i en el Projecte Compromís i Acció, desenvolupat pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

 • Tarjeta 1

  Banc d'Aliments

  Ens convertim en un punt de recollida d'aliments en dates properes a Nadal i els aportem al Banc dels Aliments.

  Gràcies a la vostra col·laboració, és la nostra petita aportació per a conscienciar a la societat sobre un problema tan greu i alhora tan proper com és la fam.

 • Tarjeta 3

  Ens mullem quan toca

  Participem en la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple organitzada per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple). Durant un cap de setmana aportem els guanys en entrades puntuals a les instal·lacions com a donatiu, per contribuir a la recerca científica sobre aquesta malaltia que afecta a més de 46.000 persones de l'estat espanyol.

 • Tarjeta 4

  Som a la Cursa UAB

  Participem activament en l'organització de La Cursa de la UAB, proposada per la UAB Saludable i Sostenible com a activitat dins del context de La Marató de TV3.

  La UAB SiS aporta a aquest projecte solidari català que se celebra anualment els ingressos que s'obtenen de les inscripcions.

 • Tarjeta 5

  Ajudem als Departaments

  Col·laborem amb diferents Departaments de la UAB, oferint-los el SAF i les seves activitats i serveis perquè puguin fer recerca aplicada en el camp de la pràctica fisicoesportiva o en el de la gestió de les instal·lacions esportives.

 • Tarjeta 6

  Som espai de pràctiques

  Diferents facultats (Ciències de l'Educació, Ciències de la Comunicació, Ciències Polítiques i Sociologia) ens tenen com a espai de pràctiques, curriculars o extracurriculars, perquè els seus estudiants puguin completar la carrera.

 • Tarjeta 7

  Ajudem a la Formació Integral

  Com a membres de la UAB SiS, col·laborem amb la Unitat de Formació de la UAB i el professorat organitzant programes (Mou-te a les Aules, Mou-te a la feina, Mou-te per sentir-te millor), adreçats a millorar la qualitat de vida de treballadors i alumnes de la Universitat a través de la pràctica d'activitat física.

 • Tarjeta 8

  Recolzem reptes personals

  Persones abonades, com el cas d’en Xavier Ortega, que va pujar un cim de 6.421m a la serralada de l’Himàlaia o l’Stiven Moyano que es va proposar pujar 10 vegades seguides al Pedraforca en 10 dies, es preparen físicament al SAF, amb condicions especials, per aconseguir aquests reptes tan especials.