Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Crèdits estudiants

Samarreta tècnica de la UAB per fer esport
Aprofita la pràctica esportiva per a completar els estudis 

El SAF et permet convalidar fins a 6 crèdits fent activitat física o participant en competicions esportives.

Tens un munt d'activitats de reconeixement acadèmic que et permetran obtenir crèdits d'una manera molt saludable! Mentre fas activitats dirigides o un pla d'exercici al SAF, si participes en els Jocs Esportius UAB, en les competicions de campus o representes la teva universitat en campionats fora del campus o en curses universitàries. També si t'inscrius en un programa per iniciar-te en l'activitat física o si participes en una activitat per aprendre a tenir cura de la teva esquena o fas de promotor de l'activitat física al campus. 

D'aquesta manera tan original i pràctica t'ajudem a completar els teus estudis a la Universitat. Mira què és el que més et convé o què t'interessa fer i inscriu-t'hi! 

Consulta aquí el detall de les dates i modalitat d'inscripció per a cada activitat i tota la informació de l'oferta de crèdits per al curs 23-24.

Els certificats i/o títols de les activitats s'enviaran en format digital per email a l'adreça facilitada en l'alta a la base de dades 1 mes després d'haver acabat l'activitat.

Totes les activitats (tret del Mou-te per sentir-te millor i Cuida't l'Esquena) es poden repetir, però no dins del mateix curs acadèmic.

El SAF no es fa responsable de la inscripció a un nombre de crèdits superior als que puguin ser reconeguts per part de la gestió acadèmica d'acord amb l'expedient.