Sobre el web

Sobre el web

REQUISITS

Per tal de garantir el funcionament òptim del nou Portal, els usuaris hauran de tenir les versions dels navegadors següents:

- Per als usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Windows es recomanen els navegadors Mozilla Firefox (última versió) o Internet Explorer versió 8.0 (o superior).

- Els usuaris que tinguin ordinadors amb sistema operatiu Linux se'ls recomana actualitzar a Mozilla Firefox 2.0 o superior.

- Els que treballin amb Mac se'ls recomana utilitzar Mozilla Firefox 2.0 o Safari.

És imprescindible utilitzar els navegadors esmentats per visualitzar correctament el directori electrònic.

La pàgina web està optimitzada per a dues resolucions: 1280px i 1024px. Cal tenir activades les opcions Javascript i CSS per gaudir de tota la interfície gràfica, tot i que aquests elements no són imprescindibles per navegar.

La comunitat universitària té a la seva disposició el Centre d'Assistència i Suport, al telèfon 93 581 21 00 o el SID del centre corresponent per a qualsevol aclariment.


ESTADÍSTIQUES

La UAB posa al teu abast les estadístiques sobre les visites que rep el seu web. Les estadístiques s'actualitzen cada dissabte i pots consultar les dades des de setembre de 2004, data de posada en funcionament del nou portal.

La navegació s'estructura en dos frames: al de l'esquerra, trobaràs el sumari de la informació i a la dreta, el contingut que hagis seleccionat. La pàgina que s'obre per defecte és la que recull el resum de les dades del mes actual. Entre d'altres qüestions, podràs saber el nombre de visitants, els dies en què es van rebre més visites, les pàgines més sol·licitades, la procedència geogràfica dels internautes i des de quines planes o cercadors s'accedeix al web.

Estadístiques de www.uab.es


NORMATIVA

La normativa sobre el web de la UAB pretén, d'una banda, harmonitzar el desig de la nostra comunitat universitària de comunicar i de difondre informació de manera descentralitzada i, per l'altra, racionalitzar els recursos i mitjans tècnics de què disposa la xarxa informàtica de la UAB.

Normativa sobre el web de la Universitat Autònoma de Barcelona (pdf).