Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Com abonar-se al SAF a la matrícula acadèmica UAB

opcions casella matrícula acadèmica UAB per fer esport

Aprofita la matrícula UAB per gaudir del SAF al millor preu

Els estudiants UAB podeu abonar-vos al SAF des d’octubre fins a setembre de l’any següent triant l'opció de fer esport a la UAB en l'apartat "Informació del pagament" del procés de matrícula acadèmica. English version

Marca la casella SÍ:

  1. Si vols fer esport a la UAB, apuntant-te al SAF des d’octubre d’enguany a setembre de l’any vinent, pagant la quota indicada*.
  2. Si ja ets del SAF** amb pagament mensual i vols passar-te a la quota de matrícula acadèmica. Posteriorment, hauràs d’enviar un correu a saf.usuaris@uab.cat dient que has pagat tot el curs amb la matrícula acadèmica perquè no se’t domiciliïn les quotes.

Marca la casella NO:

  1. Si no vols fer esport a la UAB apuntant-te al SAF des d’octubre a setembre de l’any següent.
  2. Si vius a Vila 2
  3. Si et matricules a partir d’octubre i no has tingut matrícula gratuïta al SAF en els dos darrers anys. Surt més a compte anar al SAF i pagar l’abonament mensual

* Des del moment en què t’has matriculat ja ets del SAF i pots gaudir del Servei si finalitzes la inscripció a la recepció del SAF! Per finalitzar-la has de sol·licitar online cita prèvia, creant-te anteriorment un compte d'usuari seguint aquestes INSTRUCCIONS:

1) Enregistra les teves dades personals al SAFonline

  • A)  Si no has estat mai abonat/da al SAF, omple aquest formulari amb les teves dades.
  • B)  Si ja hi havies estat abonat/darecupera la teva contrasenya clicant a l’opció “Has oblidat la teva clau d’accés?” d’aquest apartat.

2) Sol·licita cita prèvia (identificant-te amb el DNI o NIE amb lletra al camp d’usuari i la contrasenya) i vine al taulell d'atenció al públic el dia acordat.

3) Documentació a aportar:

  • DNI / NIE / Passaport
  • Comprovant de matrícula acadèmica
  • Comprovant de pagament de l'assegurança complementària de la UAB en el cas dels estudiants que l'hagin contractat mitjançant la matrícula acadèmica. Les persones que no l’hagin contractat caldrà que paguin l’assegurança esportiva anual del SAF-UAB

4) L'accés a les instal·lacions és mitjançant codi QR al telèfon intel·ligent. Recomanem portar instal·lada l'app SmartTag (sistema Android / IOs).

** SI JA TENIES UN ABONAMENT AL SAF i has triat la modalitat de matrícula acadèmica aquest curs, segueix aquestes instruccions segons el teu abonament previ:

A) Si tenies abonament mensual, no caldrà que demanis cita prèvia per a completar la continuïtat del teu abonament, però hauràs d’enviar un correu a saf.usuaris@uab.cat dient que has pagat tot el curs amb la matrícula acadèmica perquè no se’t domiciliï la quota mensual.

B) Si ja tenies un abonament de matrícula acadèmica del curs anterior, no caldrà que demanis cita prèvia per a completar la continuïtat del teu abonament, el renovarem automàticament quan ens arribi notificació per part de la Universitat. 

En haver fet aquest pagament per la matrícula acadèmica acceptes totes les CONDICIONS D'ABONAMENT, D'ÚS D'INSTAL·LACIONS I NORMATIVES DEL SAF. No es farà cap devolució de l’import pagat excepte si és per causes imputables al SAF.