Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats mixtes

 • Aiguafit

  Tarjeta 1

  Activitat que facilita la mobilització de les articulacions en tots els eixos i plans en què poden treballar, tonifica els músculs i millora la higiene postural, ajudant a poder assolir un control del cos en l’aigua i un domini de les habilitats bàsiques.

  Es treballa a alta intensitat per buscar adaptacions osteoarticulars, musculars i cardiovasculars més completes, aconseguint que cada sessió sigui un nou repte. 

  És obligat dur casquet de bany i vestit de bany d’una sola peça.

 • Càrdio Tono

  Tarjeta 2

  Entrenament intervàlic que combina parts cardiovasculars i d’enfortiment. Les primeres busquen l’activació del sistema cardiorespiratori amb moviments coreografiats, ballats o exercicis globals de gran implicació muscular, fets amb un nivell d’esforç mig-alt mantingut durant tot l’interval. Els blocs d’enfortiment proposen exercicis globals o analítics que permeten que al final de la sessió s’hagi treballat tot el cos, assegurant així un entrenament complet. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.

 • CrossTraining

  Tarjeta 3

  Es practiquen exercicis funcionals -extrapolables a l’activitat quotidiana- amb un alt nivell de càrrega i de repeticions, amb temps de recuperació curt entre sèries.

  Tot plegat comporta un treball dur i un gran desgast físic, però és obert a qualsevol persona perquè treballarà en funció de les seves capacitats i controlant la correcta tècnica d’execució, per tal de trobar el propi límit en cada proposta. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se. 

 • Entrenament en suspensió

  Tarjeta 4

  Fonamentat en exercicis multidimensionals i en suspensió en els quals la càrrega a vèncer és el pes corporal i la força de la gravetat. Desenvolupa la força, l’equilibri, la flexibilitat i l’estabilitat de la part central del cos, el CORE.

  Prepara’t per gaudir d’una sessió d’entrenament mixt d’un alt nivell en el component de força, en el que es combinen intervals d’exercicis globals i més dinàmics per buscar una més gran implicació cardiovascular i tenir un temps de recuperació suficient per seguir treballant amb les cintes de suspensió. 

  És obligat portar tovallola de mà i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.