Vés al contingut principal

Sales d'activitats

Espais reservats per a fer-hi activitats dirigides de tota mena, sota la supervisió d’un tècnic especialista que adequarà l’activitat a les necessitats del grup-sessió. 

Reserva Activitats Dirigides  (més informació sobre les reserves).

Consulta la normativa d'aquest espai.

 • Sala Ritme 1

  Tarjeta 1

  Situada al mig de l'edifici central, és una sala polivalent per a la gran oferta que tenim d'activitats cardiovasculars i d'alt impacte, equipada amb tot el material necessari. 

  Capacitat màxima: 35 persones 

  Si creus que fer exercici en grup és millor, aquest és el teu lloc!  

 • Sala Ritme 2

  Tarjeta 2

  Situada al pis superior de la sala fitnes, amb accés des del passadís dels armariets de lloguer, és una altra sala polivalent per a la gran oferta que tenim d'activitats cardiovasculars i d 'alt impacte, equipada amb tot el material necessari. 

  Capacitat màxima: 25 persones. 

  Si creus que fer exercici en grup és millor, aquest és el teu lloc!  

 • Sala Zen

  Tarjeta 3

  Situada en el primer passadís de l'edifici central, davant dels vestidors s'hi fan activitats de relaxació i de consciència corporal.

  Hi podràs treballar la respiració, la flexibilitat i la concentració per a millorar la postura corporal i per extensió, la teva qualitat de vida. 

  Capacitat màxima: 20 persones.  

 • Sala Cycling

  Tarjeta 4

  Situada al final del passadís dels esquaixos, està aïllada acústicament i adaptada a la pràctica del Cycling. Equipada amb 40 bicis i el sistema Group Cycle (sincronitzat amb l'app My Wellness), de monitorització del ritme cardíac i de treball a través d'un panell visible per als usuaris.

  També s'hi pot practicar BestCycling virtual (Reserva aquest espai per al seu ús lliure per a poder practicar l'activitat dirigida virtual) .

  Es recomana fer el Test de potència de Cycling.

 • Sala Boxtraining

  Tarjeta 5

  Situada a l'inici del passadís de les pistes d'esquaix, està adaptada a la pràctica d’activitats d'alta intensitat, amb i sense monitoratge (és també un espai d’accés lliure). Compta amb sacs de boxa.  

  Reserva online aquest espai  per a poder fer-ne ús lliure.