Vés al contingut principal

Manifest dels UAB Games

Diferents esports dels UAB Games
Participació, Joc Net i Respecte

Els 3rs JOCS ESPORTIUS UAB Games, posen èmfasi en els valors de Participació, Joc Net i Respecte i en fer suport a la campanya institucional de la UAB, No em toquis la llengua”.

La pràctica d’activitat física i esportiva, feta en el marc del campus Saludable i Sostenible de  la Universitat  Autònoma de  Barcelona, l’entenem com una palanca de formació integral i crítica que afavoreix el sentiment de pertinença a la Universitat i el creixement personal dels qui la fan.

Aquest curs 2022-2023, en el marc de la campanya institucional “No em toquis la llengua”, la UAB centra la seva acció en el compromís, consensuat amb el col·lectiu estudiantil, per aturar la regressió que pateix la llengua catalana en la docència i la recerca universitàries. Per això es treballa per garantir:    

-Que s’utilitzi efectivament la llengua prevista a la guia docent de cada assignatura

-Que el català sigui la llengua vehicular en un mínim del 80% de les classes de grau

-Que tots els estudis de grau es puguin cursar íntegrament en català

Nosaltres, com a participants en aquests tercers JOCS ESPORTIUS UAB-GAMES, assumim els valors de l’esport: Participació, Joc Net i Respecte, i ens solidaritzem i comprometem amb els objectius de la campanya “No em toquis la llengua”, en favor de l’ús del català a la Universitat.