Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Nova versió de l'estació d'entrenament intel·ligent Suiffland

19 feb. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’estació d'entrenament Suiffland de la sala fitnes és la primera instal·lació intel·ligent del món que crea experiències de fitnes interactives, efectives i personalitzades a través d’un entrenament de 24 minuts guiat i gamificat. Ara, amb novetats per a ajudar a aconseguir els objectius de manera més eficaç.

Estació d'entrenament Suiffland amb 3 sistemes d'entrenament

Suiffland ha evolucionat cap a una nova versió encara més personalitzada i amb 3 sistemes d’entrenament adaptats 100% al nivell de cada persona usuària per a ajudar en l’assoliment dels seus objectius esportius:

· Cremar calories amb el sistema PÈRDUA DE PES (amb sessions d'alta intensitat i baix impacte)

· Mantenir-se actius amb EN FORMA (amb entrenaments complets de càrdio i força)

· Desafiar els límits amb XTREME (amb exercicis d’alta intensitat i complexitat)

Suiffland permet realitzar un treball intens, complet i eficaç estructurat en 6 intervals de 4 min amb descansos, basat en estudis científics. Hi combina exercicis de força, agilitat i càrdio amb interacció realtime amb el joc, per al qual cal seguir les instruccions de les pantalles de les seves 2 zones de manera alternativa (càrdio i força-agilitat).

Ofereix la monitorització del rendiment a temps real a les pantalles de l'estació i, en finalitzar, informa dels quilos moguts, els quilòmetres pedalats i les calories cremades. La seva app ofereix informació sobre la consecució dels objectius de cada sessió.

IMPORTANT! Per a fer servir aquesta estació, cal fer 2 reserves:

1) reserva de l'entrenament triat a Suiffland, seguint aquestes INSTRUCCIONS

2) reserva de l'espai zona Suiffland a uab.deporsite.net per a accedir al SAF i assegurar-se l'espai.

El dia i hora triats s’activa a la pantalla de l’estació Suiffland un QR personalitzat per a escanejar, obrir sessió i iniciar l’entrenament reservat.

Suiffland t’espera a l’espai polivalent de la sala fitnes!

Dins de