Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats per a dones amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Equip de futbol femení
Activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Per a celebrar el 8 de març, dins d'aquest programa Les Dones Ens Movem, hi ha activitats previstes, tant a nivell esportiu com de fitnes o cos i ment. Les activitats esportives se centren en esports reglats i els tallers s'han enfocat amb la idea que siguin d'activitats ben variades i diverses.

Totes les activitats tenen INSCRIPCIÓ GRATUÏTA.

Apunta't a la Lliga de Campiones i representa una de les facultats en esports individuals i d'equip junt amb d'altres companyes apassionades pel mateix esport, del 4 al 8 de març. I si no tens equip, formaràs part del de la teva facultat! I si ja sou un equip o parella de joc i voleu participar-hi juntes, també ho podreu fer*.

També podràs inscriure't en un munt de tallers del 6 al 13 de març i en l'activitat esportiva de Futbol 7 per a les Jornades de Campus del dia 13.

T'animem a venir a aquestes activitats amb una samarreta commemorativa del Dia Internacional de la Dona!:

Activitats Les Dones Ens Movem a la UAB - CU

LlegendaLlegenda de les activitats

Si ets dona i formes part de la Comunitat Universitària et pots INSCRIURE GRATUÏTAMENT en qualsevol activitat (si ets d'un centre adscrit a la UAB hauràs d’escriure un mail a Carles.Siso@uab.cat, dient en què vols participar, perquè no disposes de NIU i és un requisit imprescindible per a poder omplir el formulari d'inscripció).

*Per a participar en la LLIGA DE CAMPIONES en esports d'equip o de parella (futbol 7, bàsquet 3x3, pàdel o voleibol) caldrà fer inscripció individual, triant una facultat a representar:

  • Si no tens equip, t'apuntarem al de la teva facultat.
  • Si ja sou un equip o una parella de joc formades, haureu de triar totes la mateixa facultat en inscriure-us individualment i designar una delegada perquè informi de qui forma part de l'equip en el seu formulari d'inscripció.

Per a les activitats esportives de pàdel i bàdminton caldrà portar pala o raqueta pròpia. La resta de materials esportius els facilitarà l'organització. 

En cas de pluja, les activitats a l'aire lliure quedaran anul·lades.