Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats Best

Best

Sessions amb grups reduïts de màxim 6 persones, amb monitoratge virtual projectat en pantalla. Els participants poden triar entre moltes sessions i en funció del nivell (Principiant, Mig, Avançat) o del material amb el que volen entrenar. És obligat portar tovallola de mà per practicar-les i es recomana dur una ampolla d’aigua per a hidratar-se.

Hi ha 3 activitats disponibles: 

· BestTraining (a la zona polivalent de la sala fitnes): per a guanyar força i potència amb exercicis i materials diversos i tonificar el cos d’una manera completa i equilibrada.

· BestBalance (a la zona polivalent de la sala fitnes): per a millorar la higiene postural, mobilitat articular i flexibilitat i prendre consciència del cos amb la respiració.

· BestCycling* (a la sala Cycling): sessions cardiovasculars en bicicletes amb disc d’inèrcia, dissenyades per a pedalar al llindar d’esforç desitjat, seguint el gràfic d’esforç mostrat al disseny de l’entrenament.

- Per a BestTraining i BestBalance cal fer reserva prèvia per a la sala fitnes i demanar al personal tècnic de sala que l'activi.

- Per a BestCycling cal fer reserva prèvia per a ús lliure de la sala cycling i demanar al personal tècnic de sala fitnes que l'activi.

Aquest servei es pot demanar al personal tècnic de sala en aquestes franges horàries (sempre en funció de la seva disponibilitat en cada moment): de dilluns a divendres, de 8:30 a 12:15 h  i de 15:30 a 17 h, dissabtes de 8 a 11 h i de i de 15:30 a 18.30 h i diumenges de 8 a 11 h.

* Per al BestCycling, cal programar el display de la bicicleta amb les dades personals que el sistema Group Cycle requereix per tal que la sessió es realitzi segons les aptituds físiques de cadascú (es recomana fer el Test de Potència). És fonamental que abans de començar graduïs l’alçada i posició dels seient i del manillar en base a la teva alçada i corpulència, per tal de que la bicicleta s’ajusti a les teves característiques.

Si tens algun dubte, pots preguntar al personal que activa la sessió i mirarà de resoldre'l.