La Fundació UAB

S'obre la convocatòria del XII Premi CIEU-FEiE 2024 a la persona més emprenedora

Durant l'acte d'entrega del premi, una ponent explica la seva experiència a la taula amb panta

Es tracta d’un guardó que premia la trajectòria de persones emprenedores de la comunitat universitària de la UAB, impulsat pel Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU). Les candidatures es poden enviar fins al 28 d’abril.

21/03/2024

El XII Premi CIEU-FEiE 2024 a la persona més emprenedora és una iniciativa del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) adreçada a tot l’alumnat de l’Escola FUAB Formació (Arxivística i Gestió de Documents, Prevenció i Seguretat Integral, Turisme i Direcció Hotelera), de la Facultat d’Economia i Empresa i de la UAB en general, incloent-hi també als alumni. L’objectiu del premi és fomentar l’esperit emprenedor i la innovació entre els membres de la comunitat universitària de la UAB.

El jurat del premi està compost per experts/es reconeguts/des del món universitari i empresarial. Es tindran en compte, com a criteris de valoració de les candidatures:

  • Esperit i iniciativa emprenedora.
  • Accions emprenedores o intraemprenedores dutes a terme.
  • Originalitat i grau d’innovació de les seves accions.
  • Viabilitat a mitjà i llarg termini (tècnica, comercial i econòmica) dels projectes emprenedors.
  • Trajectòria emprenedora.

El premi consisteix en un certificat que acredita el/la guanyador/a del Premi; l’assessorament gratuït per part del CIEU; i una dotació econòmica de 250 euros per a cada una de les categories premiades: Categoria Direcció Hotelera, Categoria Arxivística i Gestió de Documents, Categoria Prevenció i Seguretat Integral, Categoria Turisme i Direcció Hotelera, Categoria Facultat d’Economia i Empresa, i Categoria general UAB.

Instruccions per participar

Per formalitzar la participació al Premi s'ha de completar la fitxa de participació, on s'han d'explicar les raons per les quals penseu que sou mereixedors/es del Premi en funció dels criteris d’avaluació. També s'ha d'adjuntar un breu CV (màx. 1-2 pàgs.) i una carta de recomanació d’alguna persona que us avali. La data límit de recepció de propostes és el 28 d’abril del 2024.

Acte de celebració

L’acte de lliurament del Premi se celebrarà el dijous 9 de maig, a les 11:30h, a la Sala d’Actes de la Facultat d’Economia i Empresa.