Actualitat

Recuperació del web del centre

El web de la Facultat torna a estar operatiu

El 16 de desembre s’ha recuperat el web institucional de la Facultat. A partir d’ara totes les comunicacions retornen a aquest canal. A continuació podeu consultar totes les informacions que es van publicar en el web d’emergència.

Admissió AIESEC 2022

AIESEC inicia el procés d'admissió de nous membres

S'ha iniciat el procés d'admissió de nous membres a l'organització AIESEC. Les i els estudiants interessats formaran part dels equips encarregats d'ajudar a persones en etapa universitària que vulguin viure una experiència de voluntariat o pràctiques internacionals.

Premi CIEU-FEiE 2021

XII edició del Premi CIEU-FEiE 2021 a la idea més emprenedora

El passat 16 de desembre del 2021 es va celebrar la XII edició del Premi CIEU-FEiE 2021 a la idea més emprenedora, organitzat conjuntament pel Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) de la FUABformació i la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB.

Premis Eines 2021

Atorgats els Premis Eines als millors projectes d'emprenedoria social

El passat 6 d’octubre de 2021, al Teatre Auditori de Sant Cugat es va celebrar la gal·la dels primers Premis Eines als millors projectes d’emprenedoria social, atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), creada per la UAB, els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona. Durant l’acte també es va presentar l’Anuari de l’Emprenedoria, Economia i Innovació Social.

Columnes UAB

Aprovat el nou Reglament de la Facultat

El Consell de Govern de la UAB en sessió del 2 de juny de 2021 va aprovar la modificació del Reglament de la Facultat, aprovat per la Junta de Facultat en sessió extraordinària del 22 d'abril de 2021.

Agenda UAB

Oct.

18

16:00 h
Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa i per streaming a través del canal YouTube de la UAB Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa i per streaming a través del canal YouTube de la UAB

Veure tota l'agenda
Imatge banner a avisos de la Gestió Academica

Twitter

Portal UE

Més informació UAB