IMG Notícia Elecció degà o degana 2021 FEiE

Elecció de degà o degana 2021


La Facultat d'Economia i Empresa convoca l'elecció de degà o degana, segons el calendari electoral aprovat per la Junta de Facultat en sessió de 11 de febrer de 2021. La votació tindrà lloc, en sessió extraordinària de la Junta de Facultat, el dia 22 de juny de 2021.

Tràmit electrònic

Nova eina de registre a la UAB

La UAB posa en funcionament una eina de registre nova que destaca per ser més accessible per a la comunitat universitària i que permetrà fer tramitacions en línia que fins ara s’havien de fer presencialment.

Imatge corporativa de la fira

Fira virtual de mínors 2021

Ja estan obertes les inscripcions per assistir a la fira virtual de mínors de la UAB, que es farà el proper 18 de juny.

Logo ACCID

Premi al millor Treball de Final de Grau 2020

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció ha decidit guardonar José Lupión Hernández amb el Premi al millor Treball de Final de Grau pel seu treball La liquidez en el sistema bancario”.

TFGSostenibilitat4aedicio

Atorgats els premis als millors TFG de desenvolupament sostenible i justícia global

El compromís amb la comunitat, valor que tenen per objectiu els Premis Treball Fi de Grau (TFG) sobre desenvolupament sostenible i justícia global, s'ha destacat en l'acte de lliurament dels guardonats, el dimecres, 5 de maig, acte que s'ha dedicat al professor Arcadi Oliveres. Han estat 36 premis sobre 86 candidatures, rècord de participació.

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina