Ocupabilitat

OCUPABILITAT

En els darrers anys, Catalunya ha experimentat grans transformacions, tant en l’esfera política i econòmica, com en l'àmbit social i cultural. Alhora, una de les conseqüències més rellevants de la crisi econòmica que hem patit han estat els canvis que s’han produït en el mercat laboral, especialment pel que fa a la precarietat del treball dels joves que intenten trobar la seva primera feina.

En aquest entorn, la universitat com a font de generació i transmissió de coneixement a la societat té un rol bàsic en la lluita contra la precarietat laboral del col·lectiu dels joves estudiants. Sens dubte, en un escenari com l’actual, una formació universitària de qualitat (tant de grau com de postgrau) marca la diferència a l'hora de buscar la primera feina.

La Facultat d'Economia i Empresa, conscient d'aquesta responsabilitat envers els seus estudiants i alumni, vol promoure i facilitar la seva inserció laboral a través de totes les eines i mitjans que tingui a la seva disposició. A tal efecte, en aquesta pàgina podreu trobar totes aquelles activitats, informacions, beques, programes, conferencies, iniciatives emprenedores, etc... que creiem que us poden ser d'utilitat per poder afrontar amb més èxit la vostra entrada en el mercat laboral.