Responsabilitat Social Universitària

Crisi sanitària COVID-19

El confinament ocasionat per la crisi sanitària de la COVID-19 ha impulsat diferents accions des de les facultats i serveis de la universitat. La situació que es viu empeny a la UAB, i a les persones que la conformen, a contribuir-hi des de diferents vessants.

El Voluntariat de la FAS dóna suport a la Vall d’Hebron

A causa de la gran crisi sanitària que estem vivint les últimes setmanes per la COVID-19, el programa sociosanitari de la Fundació Autònoma Solidària ha impulsat un nou voluntariat per realitzar tasques no sanitàries i presencials a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. 

Més informació sobre la iniciativa

L'Hospital Clínic Veterinari cedeix els seus millors respiradors a hospitals de medicina humana

L'Hospital Clínic Veterinari ha cedit respiradors que estan ajudant a salvar vides humanes. Van ser recollits l'1 d'abril, per part del personal del SEM, i s'han traslladat allà on ara són més necessaris.

Llegiu la notícia

 

#GRANRESISTENCIA

La Fundació Salut i Envelliment ha engegat una iniciativa per recopilar informació sobre com les persones grans estan fent front a les dificultats d’estar confinades a les seves llars pel coronavirus. La FSiE ha elaborat un qüestionari destinat a conèixer els efectes cognitius i psicosocials del confinament, amb l’objectiu de proporcionar recomanacions i programes que en redueixin l’impacte.

Més informació sobre la iniciativa

Què fer a casa durant la quarantena

Des de Vila Universitària, han elaborat un llistat amb diverses propostes per fer a casa durant la quarantena, amb un seguit de consells pràctics i útils per a passar aquests dies el millor possible.

Consulta les propostes