Qualitat docent

FAQ's

Preguntes freqüents

A continuació us deixem una sèrie de preguntes freqüents que poden sorgir a l'hora de fer servir l'aplicació. Esperem que us ajudin  a resoldre petits dubtes:

Intento accedir a l'aplicació, però no em deixa entrar-hi.

Poseu-vos en contacte amb el CAS per reiniciar la contrasenya.

Al llistat de competències i resultats d'aprenentatge falten i/o sobren competències i resultats d'aprenentatge.

Aquest llistat és una previsualització de les dades introduïdes a l'aplicació. En cas de hi hagi algun error en alguna competència i/o resultat d'aprenentatge, cal posar-se en contacte amb l'OQD (oqd.guies.docents@uab.cat)  al més aviat possible.

He assignat les competències a les diferents assignatures, però el programa no em deixa avançar.

L'aplicació fa una comprovació sobre les matèries i sobre les assignatures, les competències i els resultats d'aprenentatge, de manera que:

 - Totes les assignatures han de tenir com a mínim una competència assignada, i
 - Totes les competències i resultats d'aprenentatge han d'estar assignats, com a mínim a una assignatura.

Així, doncs, cal repassar-les per comprovar que s'han assignat totes correctament. Si, així i tot, no es pot avançar, feu una captura de la pantalla i indiqueu el problema amb un missatge a oqd.guies.docents@uab.cat

La guia docent publicada té un error, però no puc modificar-la perquè ja està publicada.

En aquest caso, cal valorar la rellevància de l'error, i en cas de que sigui considerable cal posar-se en contacte amb l'OQD mitjançant l'adreça de correu oqd.guies.docents@uab.cat.

No puc veure alguns apartats de l'aplicació.

Això pot estar relacionat amb problemes de resolució. L'aplicació està optimitda per a una resolució de pantalla de 1024x768. Per veure aquests apartats es pot configurar la resolució de pantalla a l'esmentada anteriorment, o fer la combinació de tecles Ctrl -.