Màsters universitaris La UAB ofereix programes de postgrau d'alt nivell

Autorització d'estada

Targeta d'Identificació d'Estranjers - TIE

La UAB, a través de l'International Support Service, ofereix assessorament sobre el tràmit, que s'ha de dur a terme a la comissaria de la Policia Nacional corresponent a qualsevol localitat  de la provincia on l'estudiant estigui empadronat.

Tots els documents s'han de presentar en llengua oficial (espanyol o català); si no és possible, s'acceptaran els originals degudament legalitzats en altres idiomes que estiguin acompanyats d'una traducció jurada.

Documents que cal presentar:
1. Imprès oficial (full EX-17) (original + 1 còpia). Instruccions per a omplir el formulari EX17
2. Fotocòpia del passaport
3. Fotocòpia del visat tipus D d'estudiant (obert)
4. Fotocòpia del segell d'entrada a la UE o bitllet d'avió (targeta d'embarcament)
5. Còpia de la sol·licitud de matrícula i del rebut de pagament (o credencial de becari)
6. Carta de durada dels estudis (pot servir la carta d'admissió als estudis, sempre que n'especifiqui la durada)
7. Fotografies de mida carnet (3)
8. Certificat d'empadronament

9. Taxa 790 Codi 012: Opció "TIE que documenta la primera concesión de la autorización de residencia temporal, de estancia o para trabajadores transfronterizos."

La comissaria expedirà immediatament un resguard oficial de la targeta. La targeta d'autorització d'estada per estudis es rebrà entre un i dos mesos després. La seva validesa dependrà del període d'estudis o de la finalització del curs acadèmic. Per recollir la targeta TIE a la comissaria també será necessari demanar cita previa a través del següent enllaç.

Nota important: es disposa d'un màxim de 30 dies naturals per sol·licitar l'autorització d'estada per estudis des de la data d'entrada a la Unió Europea. A aquest efecte, és imprescindible conservar els bitllets de vol (targeta d'embarcament) o que s'obtingui el segell d'entrada a les duanes.

La gestió acadèmica de cada centre requerirà la targeta d'autorització d'estada per estudis i una fotocòpia per completar el procés de matriculació. La persona interessada disposarà de quatre mesos per acreditar-ho.

 

Documents per la renovació de la TIE:

Els documents per sol·licitar la targeta renovada varien respecte a quan es sol·licita la primera vegada. Una cop tinguis la resolució favorable de la renovació del permís, has de demanar cita a la policia per la presa d'empremtes de la nova targeta i acudir amb la següent documentació:

1. Imprès oficial (Full EX -17) (original + 1 copia)
2. Fotocòpia i original de la pàgina principal del passaport
3. Fotocòpia i original de la TIE anterior
4. Resolució favorable de la sol·licitud de renovació (si no el tens, la captura de pantalla de la web de la informació del tràmit favorable de la web d'estrangeria).
5. Dades de confirmació de la cita.
6. Fotografies mida carnet (3)
7. En cas de canvi de domicili, el Certificat d'empadronament

8. Taxa 790 Codi 012: Opció "TIE que documenta la renovación de la autorización de residencia temporal, de estancia o para trabajadores transfronterizos."