Màsters universitaris La UAB ofereix programes de postgrau d'alt nivell

Targeta d'estudiant

Targeta d'estudiant

A partir d’aquest curs 2023-2024, la UAB us ofereix la targeta virtual com a eina d’identificació per accedir als diferents espais i serveis als quals teniu dret com a membres de la comunitat universitària.

Aquesta targeta està continguda en una app que podeu descarregar des de l’Store del sistema operatiu del vostre dispositiu mòbil des d’aquests enllaços:

Google Play

App Store

Huawei AppGallery

Per poder accedir a la targeta virtual és necessari que al vostre expedient acadèmic consti una fotografia. La podeu proporcionar a través d’aquest formulari accessible també des de la mateixa app. Aquesta foto que carregueu ha de passar el procés d’aprovació el qual és de, màxim, 24 hores lectives.

En cas de dubtes o incidències tècniques en la baixada i instal·lació, si us plau, contacteu amb el Centre d’Assistència i Suport (CAS):

Telèfon – 93 581 2100

Correu – cas@uab.cat

Sobre la targeta

La targeta de la UAB és una eina d'identificació i d'acreditació única per als membres de la comunitat universitària, que et dona accés lliure als diferents serveis de la Universitat.

Amb el número d'identificació universitari (NIU) que apareix a la targeta i la contrasenya que pots generar en aquest enllaç, pots accedir a la intranet de la UAB o fer servir la secretaria virtual (consulta de notes expedient acadèmic, accés al Campus Virtual, etc.).

 

On s'adrecen les consultes, les queixes i els suggeriments?
Pots fer-nos arribar consultes, queixes i suggeriments omplint aquest formulari.