Encara no tinc el títol

Encara no tinc el títol

Si encara no disposes del títol universitari de grau ( o equiparable) però vols inscriure’t, i l’obtindràs abans de la matricula del màster o postgrau que vulguis realitzar, pots fer la inscripció online ara.

Per fer-ho, has d’emplenar i signar el document per sol·licitar la inscripció sense títol corresponent al tipus d’estudi que vulguis fer. Un cop emplenat i signat, l’has de digitalitzar i adjuntar en el moment de fer la inscripció online, en l’apartat on l’aplicació et demana el títol.
 

 • Si vols fer un màster propi:
  Per fer la inscripció segueix les instruccions que trobaràs a l’apartat “Admissió” de la fitxa del màster que t'interessi i adjunta aquest document quan se't demani el títol:
  Sol·licitud d'inscripció sense titulació universitària per a màster propi.

  En cas de no presentar el títol no podràs matricular-te al màster, i per tant, perdràs la plaça.
   
 • Si vols fer una diplomatura de postgrau:
  Segueix el procés d'inscripció amb les instruccions que trobaràs a l’apartat “Admissió” de la fitxa del postgrau que t'interessi i adjunta aquest document quan se't demani el títol:
  Sol·licitud de matrícula sense titulació universitària per a diplomatura de postgrau.

  En cas de no presentar el títol podràs cursar el postgrau, però al finalitzar-lo en comptes del títol de postgrau, obtindràs un certificat d'aprofitament.
   

Recorda: hauràs de presentar el títol o el seu resguard de pagament per poder matricular-te en el programa al que t’inscriguis, a la Unitat d'Atenció a l'Usuari de l'Escola de Postgrau.