Esmorzars Sanitaris

Històric d'esmorzars

Feu clic a la pestanya corresponent d'un esmorzar per recuperar-ne el vídeo de la intervenció del ponent, i la fotografia final de l'esdeveniment si està disponible.

El XIIIè Esmorzar Sanitari 2.0 va tenir lloc el dimarts 21 de març de 2017. La convidada en aquesta ocasió fou la Sra. Alba Vergés, Diputada i Presidenta de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya

El XIIè Esmorzar Sanitari 2.0 va tenir lloc el dimarts 8 de novembre de 2016. el convidat en aquesta ocasió fou el sr. David Elvira, Director del Servei Català de la Salut.

El XIè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimecres 6 de juliol de 2016. El convidat en aquesta ocasió fou l'Honorable Sr Toni Comín, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El Xè Esmorzar Sanitari 2.0 va tenir lloc el dimecres 11 de juny de 2016. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Francesc Brosa, Sots-Director del Servei Català de la Salut.

El IXè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimecres 15 d'abril de 2015. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Josep M. Argimon, Director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

El VIIIè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimecres 10 de desembre de 2014. El convidat en aquesta ocasió fou la sra. Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de Catalunya.

El VIIè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimecres 14 de maig de 2014. El convidat en aquesta ocasió fou el Sr. Jordi de Dalmases, president del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i del Consell de Consells Farmacèutics de Catalunya.

El VIè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dijous 6 de març de 2014. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Albert Ledesma, Director del Programa de Prevenció i Atenció a la Cronicitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El Vè Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimarts 26 de novembre de 2013. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Antoni Mateu, Secretari de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El IV Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dilluns 8 de juliol de 2013. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Carles Constante, Director General de Planificació i Recerca en Salut i President del Consell d'Administració de l'ICS.

El III Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimecres 10 d'abril de 2013. El convidat en aquesta ocasió fou la Sra. Roser Fernández, Secretària General del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El II Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el dimarts 2 d'octubre de 2012. El convidat en aquesta ocasió fou el Dr. Josep Maria Padrosa, Director del CatSalut.

El I Esmorzar Sanitari 2.0 a tenir lloc el divendres 29 de juny de 2012. El convidat en aquesta ocasió fou l'Honorable Conseller Sr. Boi Ruiz, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.