Esmorzars Sanitaris

Esmorzars sanitaris

Els Esmorzars Sanitaris són espais de debat i reflexió especialitzats en el sector de la salut, organitzats per la Fundació Salut i Envelliment amb la col·laboració de la UAB.

L’esdeveniment aprofita les potencialitats del web 2.0 per crear un espai paral·lel de reflexió virtual global, en el qual s’hi poden afegir els diferents agents sanitaris interessats, per tal de contribuir a generar un debat encara més enriquidor.

Cap al model de salut i social del futur - Alba Vergés

El XIIIè Esmorzar Sanitari 2.0 es va celebrar el dimarts 21 de març de 2017. La convidada en aquesta ocasió fou la Sra. Alba Vergés, Diputada i Presidenta de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

Visió del Sistema Nacional de Salut de futur: cap a on anem? - David Elvira

El XIIè Esmorzar Sanitari 2.0 va tenir lloc el dimarts 8 de novembre de 2016 amb el Sr. David Elvira, Director del Servei Català de la Salut, com a convidat.

Com respondre des del sistema de salut als canvis estructurals de la nostra societat - Toni Comín

L'Honorable Sr. Toni Comín, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, va ser el convidat del XIè Esmorzar Sanitari 2.0, celebrat el dimecres 6 de juliol de 2016.

Present i futur dels sistemes de pagament del Servei Català de la Salut - Francesc Brosa

Amb el Dr. Francesc Brosa, Subdirector del Servei Català de la Salut, com a convidat, el Xè Esmorzar Sanitari 2.0 va tenir lloc el dimecres 11 de juny de 2016.

La informació de salut com a motor de canvi del sistema sanitari - Josep M. Argimon

El IXè Esmorzar Sanitari 2.0 celebrat el dimecres 15 d'abril de 2015 va tenir com a convidat al Dr. Josep M. Argimon, Director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS).

Els reptes de la Salut Mental - Sra. Cristina Molina

El dimecres 10 de desembre de 2014 va tenir lloc el VIIIè Esmorzar Sanitari 2.0, amb la Sra. Cristina Molina, Directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de Catalunya, com a convidada.