Esmorzars Sanitaris

Col·laboradors

Universitat Autònoma de Barcelona

La Universitat Autònoma de Barcelona està situada entre els millors centres d'educació de l'Estat espanyol i de la Unió Europea per la qualitat de la seva docència i per l'excel·lència de la seva investigació. Internacionalment es troba entre les 150 millors universitats del món segons el rànquing Times Higher Education.

Té per objectiu formar els professionals que la societat requereix i contribuir a la seva millora gràcies a la investigació científica, a través d'una àmplia oferta docent amb 93 titulacions de grau i 127 de màster universitari, 68 programes de doctorat i 272 programes de postgrau i cursos d'especialització.
 

Pfizer

Fundada l'any 1849, Pfizer és la companyia biomèdica més gran que impulsa noves iniciatives a favor de la salut. A Pfizer es descobreixen, desenvolupen i posen a l'abast dels pacients i dels professionals sanitaris medicaments eficaços, segurs i de qualitat, per tractar i ajudar a prevenir malalties, de persones i d'animals.

Així mateix, es treballa juntament amb els professionals i les autoritats sanitàries per garantir l'accés als medicaments, per oferir una millor assistència sanitària i suport als sistemes de salut i per ajudar a les persones a tenir una vida més sana i a gaudir d'una millor qualitat de vida.