Inscripcions obertes de la nova edició del programa «Valida la teva recerca»

Nou programa per validar la recerca i portar-la al mercat

El Parc de Recerca UAB i l'Escola de Doctorat convoquen una nova edició del programa «Valida la teva recerca», dirigit a personal investigador en formació de la UAB perquè puguin trobar l'aplicació dels seus projectes d'investigació. El període d'inscripció està obert fins al 10 d'abril.

26/02/2024

El programa «Valida la teva recerca» ofereix diferents eines i metodologies per buscar aplicacions als resultats de recerca i obtenir habilitats emprenedores i d’innovació, a la vegada que explica els aspectes clau de l'ecosistema de transferència de tecnologia. Aquesta formació pretén que les persones participants aconsegueixin un aprenentatge experiencial per mitjà d’un treball conjunt entre personal investigador, mentors, empreses i actors del territori.

La primera fase del programa consistirà en quatre sessions de formació (el 15, 17, 22 i 24 d'abril) en lean start up, impacte, protecció del coneixement i finançament, en què el personal investigador aplicarà un model de negoci al seu projecte. 

Després, s'entrarà en una fase de mentoria, en la qual se seleccionaran cinc projectes a partir del resums executius entregats a la primera fase i se'ls assignarà un mentor expert, que els ajudarà a orientar les seves hipòtesis i els donarà suport per poder validar el seu projecte i trobar la millor aplicació en el mercat. Aquesta fase tindrà una durada de cinc setmanes, des del 29 d’abril fins el 28 de juny, per acabar construint una proposta viable.

A més, els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de prototipar les seves solucions del 10 al 28 de juny.

Finalment, el 10 de juliol tindrà lloc la presentació final dels projectes, en què els diferents equips presentaran les seves propostes i prototips. 

Per participar en el programa us hi heu d'inscriure abans del 10 d'abril.