Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Les Dones Ens Movem a la UAB!

20 feb. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Des del SAF hem dissenyat un programa adreçat a la promoció de la pràctica d’activitat física femenina amb un gran ventall d’activitats esportives, de fitnes i de cos i ment, entre el 15 de febrer i el 21 de maig de 2024. La inscripció és gratuïta i exclusiva per a dones de la comunitat universitària de la UAB (alumnes, PDI i PTGAS) i en alguns casos també per a dones abonades al SAF.

Logo del programa Les Dones Ens Movem

Les dones de la comunitat universitària podran triar jugar diferents esports en les Jornades de Campus UAB i en la Lliga de Campiones, una competició on representaran les facultats en esports individuals o d'equip junt amb d'altres companyes apassionades pel mateix esport (bàdminton, futbol 7, bàsquet 3x3, pàdel, escacs i voleibol). 

El programa també ofereix molts tallers pràctics de temàtiques variades (defensa personal, HBX, balls llatins, escalada, meditació, entrenament amb sacs de càrrega, ioga amb TRX i hipopressius), oberts a la comunitat universitària femenina i a les abonades al servei, i WODS exclusius per a dones abonades que els permetran practicar un entrenament intens, variat i guiat de 30 minuts a la sala de fitnes.

La majoria d’aquestes activitats es podran gaudir entre el 4 i el 17 de març, com a part dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona. Animem les dones participants a venir-hi amb una samarreta commemorativa del Dia Internacional de la Dona!.

En l'apartat web del programa Les Dones Ens Movem es poden consultar tots els detalls de les activitats que s’hi celebraran, tant les activitats exclusives per a dones de la comunitat universitària com les activitats per a dones abonades al SAF.

La inscripció és gratuïta (atencióles dones dels centres adscrits a la UAB que hi vulguin participar hauran d’escriure a Carles.Siso@uab.cat, perquè no disposen de NIU i és un requisit per a omplir els formularis).

La iniciativa Les Dones ens Movem a la UAB s’alinea amb el programa Dones i Esports de la Secretaria General de l’Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD), i contribueix al compromís que té la universitat amb les polítiques amb perspectiva de gènere, liderades per l'Observatori per a la Igualtat. En aquesta carta de compromís es pot consultar de quina manera el SAF les aplica.

Dins de