Vés al contingut principal
UAB
Serveid'Activitat Física SAF

Activitats per a dones de la comunitat universitària

Noies fent gest esportiu
Obertes a la comunitat universitària femenina de la UAB

Tens moltes opcions per a participar en activitats gratuïtes i exclusives per a dones de la comunitat universitària de la UAB.

Pots venir a jugar una estona el teu esport preferit en les activitats esportives que hem programat coincidint amb les Jornades de Campus UAB, apuntar-te a la Lliga de Campiones i representar una de les facultats en esports individuals i d'equip junt amb d'altres companyes apassionades pel mateix esport durant la Setmana de la Dona, i també participar en tallers pràctics de moltes modalitats diferents! 

Aquí en tens el detall:

Activitats Les Dones Ens Movem a la UAB - CU

LlegendaLlegenda de les activitats

La inscripció en les activitats programades és GRATUÏTA (atencióles dones dels centres adscrits a la UAB que vulguin participar hauran d’escriure a Carles.Siso@uab.cat, perquè no disposen de NIU i és un requisit per a omplir els formularis).

Per a participar en la LLIGA DE CAMPIONES en esports d'equip o de parella (futbol 7, bàsquet 3x3, pàdel o voleibol) caldrà fer inscripció individual, triant una facultat a representar:

  • Si no tens equip, t'apuntarem al de la teva facultat!
  • Si ja sou un equip o una parella de joc formades, haureu de triar totes la mateixa facultat en inscriure-us individualment i designar una delegada perquè informi de qui forma part de l'equip en el seu formulari d'inscripció.

Per al pàdel i al bàdminton caldrà portar pala o raqueta pròpia. La resta de materials esportius els facilitarà l'organització. 

En cas de pluja, les activitats a l'aire lliure quedaran anul·lades.