Aniversari de la Facultat de Ciències

Conferència commemorativa del 50è aniversari de la Facultat

Ciència i Democràcia: Acte i conferència 50è Aniversari Facultat de Ciències

Dins els actes de celebració del 50è aniversari de la Facultat de Ciències, el passat 8 d'abril es va celebrar d'una conferència virtual " Ciència i Democràcia: Algunes reflexions en temps d’incertesa", sobre la relació històrica entre ciència i democràcia.

La conferència va estar a càrrec d’en Agustí Nieto-Galan, catedràtic d'Història de la Ciència a la Universitat Autònoma de Barcelona, investigador ICREA Acadèmia i actualment director de l'Institut d’Història de la Ciència de la UAB. Agustí Nieto-Galan, va afirmar que la democratització de la ciència representa "un canvi profund en els termes en què el coneixement científic es produeix, difon i legitima" a la conferència amb què la Facultat de Ciències va celebrar el seu cinquantè aniversari.

Per la seva banda, el rector de la UAB, Javier Lafuente, va felicitar el centre i li va desitjar "cinquanta anys més tan bons com aquests que han transcorregut" des de la seva creació fins ara. L'acte va tenir lloc el 8 d'abril passat a la sala d'actes de la Facultat amb un aforament restringit degut a la pandèmia, alhora que va ser retransmès per streaming.